Плински уреди

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, имам некој дефект околу вентилот на плинската боца што ја користам за готвење. Дали знаете каде можам да најдам мајстор за да се среди дефектот. На реклама5 не успеав да најдам.[DOUBLEPOST=1423392883][/DOUBLEPOST]Дечки, имам некој дефект околу вентилот на плинската боца што ја користам за готвење. Дали знаете каде можам да најдам мајстор за да се среди дефектот. На реклама5 не успеав да најдам.

Ти диши боцата ли?Оди на пазар ќе најдеш сигурносен вентил..Не верувам да е поскап од 150 денара..Сам ќе си го смениш..

Здраво дечки од вчера колата не сака да ми префрли на плин имам ловато со дизни плин и прво пали на бензин потоа префрла сама на плин ама од вчера ко ке ја постигни температурата за да префрли цело време свири и нејки да префрли имал некој сличен проблем да ми кажи до што е /? поздрав

Здраво дечки од вчера колата не сака да ми префрли на плин имам ловато со дизни плин и прво пали на бензин потоа префрла сама на плин ама од вчера ко ке ја постигни температурата за да префрли цело време свири и нејки да префрли имал некој сличен проблем да ми кажи до што е /? поздрав
Аутоматчето ти е расипано

а мене па почна колава да ми трокира кога ја возам на плин, бензинот нема гајле ама од време на време ми трокира на плин, некоја идеја?[DOUBLEPOST=1423961101][/DOUBLEPOST]а да, и колку кошта тоа кугличето кај вентилот за дополна на плин да се смени?

Аутоматчето ти е расипано
аутоматчето за што ? ако можи подетално да ми објасниш пошто не се разбирам многу во ова ? знам само дека нејки да префрли на плин т.е ко ке загреј ке префрли на плин и ко ке му додадеш гас во тргнување на колата и одма префрла на бензин и нејки назад пак на плин ...

аутоматчето за што ? ако можи подетално да ми објасниш пошто не се разбирам многу во ова ? знам само дека нејки да префрли на плин т.е ко ке загреј ке префрли на плин и ко ке му додадеш гас во тргнување на колата и одма префрла на бензин и нејки назад пак на плин ...
Аутоматчето за плин со кое можш да префрлаш бензин плин кога сакаш

Дали можи на вектра 2.0 1997 год да се намести обичен карбураторски плин зошто слушнав дека еден таксист со иста вектра има таков плин

Дали можи на вектра 2.0 1997 год да се намести обичен карбураторски плин зошто слушнав дека еден таксист со иста вектра има таков плин
И што ќе постигнеш со тоа,а и не ти поминува на машински

А тоа што не можеш атест да направиш,како мислиш да возиш?Казната колку пари е?
Па јас колку што знам досега не сум слушнал на некој да му пишат казна за див плин а ги има многу што возат така

Па јас колку што знам досега не сум слушнал на некој да му пишат казна за див плин а ги има многу што возат така
Е па оди на регистрација без да ја извадиш расплињачата или без пријател па да видиш

Аутоматчето за плин со кое можш да префрлаш бензин плин кога сакаш
На компјутер проблем излегува мап сензорот .... тој бил околу 70 еур мојот уред е ловато и има сензорот 2 излези еден над друг т.е 4 цефчиња му ставивме мап сензор со 1 излез пооточно со 2 цефчиња и пак колата исто сама си префрла на бензин .... пак го вади на компјутер тој сензор излеа бара како оргиналот со 4 излези а овај мајсторот вика дека неможи да е до то аутоматчето :(

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom