Ќе се полага државен испит во 2-ра и 4-та година (Студентски пленум)

• Креатор на темата Атомската мравка
  • Време на започнување
Член од
13 декември 2011
Мислења
504
Поени од реакции
816
И после да ги врземе оние што ќе ја поддржуваат следната власт, па кога ќе ги снема крвопијците од вемероу и есдеес, оние од елдепе (јес да се 2-3ца) и на крај сите ќе си живееме среќно до крајот на животот.
Па истите се мање-више. Така да, добра е идејата.
http://narodenglas.com/листа-комуњаристан-2/

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Член од
13 декември 2011
Мислења
504
Поени од реакции
816
„Зборевме“ за гзолиачи, гласноговорници, плакатолепачи и куропушачи. Не за овие со високи функции...
Кои се поголеми гзолижачи и гласноговорници од Латас, Мирка, Боцевски ?
А плакатолепачите денес ќе лепат за едниве, утре ќе лепат за другите... зашто опортунист си е опортунст.
Листава ти е само добар приказ за тоа.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Кои се поголеми гзолижачи и гласноговорници од Латас, Мирка, Боцевски ?
А плакатолепачите денес ќе лепат за едниве, утре ќе лепат за другите... зашто опортунист си е опортунст.
Листава ти е само добар приказ за тоа.
На листава пред нив има многу „пострашни“ личности ама ајде, нека биде, да не ја тераме офтопик.[DOUBLEPOST=1423780651][/DOUBLEPOST]Има некој слики, видеа од вечерва, информација некаква?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
На листава пред нив има многу „пострашни“ личности ама ајде, нека биде, да не ја тераме офтопик.[DOUBLEPOST=1423780651][/DOUBLEPOST]Има некој слики, видеа од вечерва, информација некаква?
Ќе падне секс на машински, позначајна информација од тоа нема. :icon_lol:

Hyperz

Изгубен во времето и просторот...
Член од
13 август 2011
Мислења
715
Поени од реакции
423
Пробај со линков, најновите информации обично преку twitter стигнуваат.

https://twitter.com/hashtag/поздравпленумци?src=hash&mode=photos

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Утре одам да ги поддржам колегите во електро - најверојатно целодневна дружба. Да не знаете дали ќе има некоја програма нешо за утре или сабајле евентуално ќе се објави?

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Не смее да се затвори ниту еден од фронтовите што им ги отворија на вемеро. Ниту еден. Ни тој за државен испит, ни бомбите, ни барање оставки за смртта на Тамара. Треба повеќе вакви "пожари" да се запалат за да се бутне "ламјата".
Е ова ми се допаѓа јасно и гласно кажано која е целта на протестите. Ниту закони ниту бутур се знае кој и зошто стои зад протестите. Се е кажано во реченицата погоре.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Е ова ми се допаѓа јасно и гласно кажано која е целта на протестите. Ниту закони ниту бутур се знае кој и зошто стои зад протестите. Се е кажано во реченицата погоре.
Ајде, принт скрин и одма у штаб.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Не е таа целта.
Ако сега не успеат протестите, никогаш, заради целиот хаос околу Ж.;)

Eво јас утре ќе аплицирам за субвенции за земјоделци, па можит ќе ми пуштат пари за сточна храна за говедава во комшии шо ми пуштаат музика во 3 сабајле.

Kajgana Shop

На врв Bottom