Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Појма немав дека Сарма го држи порталов.:confused:
Штета што кај нас ја нема таа култура, инаку каква тужба лежи во написов тоа е чудо едно...

Јас мислев дека сајтот е опозициски, а тој на Сарма да ти бил :facepalm:. А инаку да, си го бара одамна тој човек, само незнам кој ќе му помогне кога ќе дојдат неговите 5 минути

Ај добро, барем жената се спасила... :)

Абе луѓе во стабилна состојба е ама сепак треба да пројдат 24 часа. Ептен ме секира тоа, нека издржи бога молим. Невиден борец е Роби, ако она пробала да се самоубие зашто живееме ние ондак, и тоа баш сеа коа тип топ го среди животот да се самоубие [emoji38]zz: Јас и Леандра знаеме едно девојче што загина лани бришејќи прозори вака, на место, затоа глупи се муабетиве дека сакала да се самоубие.
А Сарма и Цаци земја да нема да ги покрие.

Сарма,школа на Латас! Во животот од кога сум се родил мразам четири работи:политичари,џандари,адвокати и новинари матер им е@бам корумпирана,манипулторска неморална!!!
ИЗДРЖИ МЕЧЕВСКА!!![DOUBLEPOST=1423614244][/DOUBLEPOST]Сарма,школа на Латас! Во животот од кога сум се родил мразам четири работи:политичари,џандари,адвокати и новинари матер им е@бам корумпирана,манипулторска неморална!!!
ИЗДРЖИ МЕЧЕВСКА!!!

Кои се Сарма и Цаци? :unsure:

Аман бе каде живеете вие?

B8xvmxICEAAFEWO.jpg

Двајцата најдесно, сопружници, новинари, шутраци.

Нови информации за Мечевска.

„Пациентката е во тешка и критична состојба, приклучена е на апарати за дишење. Има многу скршеници по телото и нагмечени бели дробови“, е изјавата на д-р Тања Спировска, директорката на КАРИЛ. пренесува СпортМедиа

.... не мења ништо тоа што била свесна кај внатрешно крварење :(

http://kajgana.com/rakometarkata-mechevska-vo-teshka-sostojba-nema-indicii-za-nasilstvo
На местото на несреќата извршен е увид и засега нема индиции дека се работи за насилна смрт, а во моментот на инцидентот дома биле и нејзините родители.
Текстот е преземен од Макфакс, направивме корекција.

@Ilumious што велат вестите вечерва од болница? Какви и се шансите?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom