Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Тренерот на Свонси, Гари Монк

20s59monk-465787.jpg

хонорарно глуми свештеник во Broadchurch

arthur_darvill.png

Не сум ептен голем фан на ликот, ама ова изгледа интересно. Ај, сега можи ќе му дојди ред и на Punisher за брзо.

Добар потег е што ќе биди дел од Marvel Cinematic Universe, утре другиден ќе си го вметнат и во филмовите. Овие DC се посраа што не ги вклучија Arrow и Flash од сериите, па ќе прават нови за филмовите, каша попара. Не дека се сјајни глумците од сериите али јбг, lack of balls.

Добар потег е што ќе биди дел од Marvel Cinematic Universe, утре другиден ќе си го вметнат и во филмовите. Овие DC се посраа што не ги вклучија Arrow и Flash од сериите, па ќе прават нови за филмовите, каша попара. Не дека се сјајни глумците од сериите али јбг, lack of balls.

Море поарно така, иначе кој ќе го гледаше здрвенио и на филм .... покрај бетмен.

До таму ли дојде работата, излегла првата епизода од Better Call Saul а никој не форумот не прокоментирал ;)

Better Call Saul S01E01 Uno 1080p WEB-DL DD5 1 H 264-CtrlHD[rarbg]

До таму ли дојде работата, излегла првата епизода од Better Call Saul а никој не форумот не прокоментирал ;)

Better Call Saul S01E01 Uno 1080p WEB-DL DD5 1 H 264-CtrlHD[rarbg]
Си има тема за тоа бе.

добро зошто неможам да најдам тема за how to get away with murder или нема направено ? :confused:

добро зошто неможам да најдам тема за how to get away with murder или нема направено ? :confused:
Шо ке ти е , уште едно шонда булшит е тоа. Ке утепа два тројца на крај на сезона ,наредна нови два тројца и така до крај на серијата.

Progress: 3/4

The Rains of Castamere ја имам изгледано 5-6 пати, ама секој пат ме наежува, од моментот кога почнува да свири песната па се до самиот крај. И на крај се затемнува и идат кредитс без никаква музика, те остава со отворена уста во тишина да мислиш на тоа што само што си го изгледал :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom