Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
pikerite se najslaba alka vo vardar, mislam deka naredna sezona treba da idat so dobra ponuda za loke mislam deka dobro ke sorabotuvaat so lekic, a i da ja iskoristat finansiskata kriza na larvik i da probaat da ja donesat nora mork ili lin sulland, fali i te kako nekoja skandinavka vo timot :)

86та е сеа глеам, 30-31 година ни под разно не може да биде старост поготово у спорт како што е ракометот. Па и крило е што е најтрагично, нит се замараат со трчање нит ништо, условно речено нели. :toe:
Ларс Кристијансен до 40 години играше па пак беше најјако крило у свет.
Лигла глупа се заљубила, ќе се мажи и аупичкуматер, божем тој дечко и у Баерн Минхен брани, ќе праи ајвар цел живот, мисли у Дизниленд се омажила. :D:tapp:
Локе е мераклика на постари, да не го вчопа Самс па да глеаме шпански серии :blablab:

Шала настрана, или таа или Сузана Лазовиќ, и таа има напреднато во играта во офанзива иако Локе е Локе.

Локе е мераклика на постари, да не го вчопа Самс па да глеаме шпански серии :blablab:

Шала настрана, или таа или Сузана Лазовиќ, и таа има напреднато во играта во офанзива иако Локе е Локе.
Loke e najkompletniot igrac sto postoi, 60 min na teren, odlicna vo odbrana, vo napad neprikosnovena i premnogu precizna koga faka topka na 6 ili e penal ili gol, pobrza e i od krilata sto ne e karakteristicno za piker...so dva zbora zlato igrac :)

Ларвик у криза?! 6 од 6 имаат глеам. Тотална доминација прикажуваат у тоа групата нивна пред Ѓер.

Иначе секако Локе ми е омилена за пикер :D
Од светсково што видов, и таа на холандија пикерката е добра, не ми текнува како се викаше и не ми текнува кај играше, мислам у Турингер.
Исто и Еставана Полман, лев бек. :love:
Нора Мерк исто :love:

Мада после фијасково со Ким и изјавите негови сега уште повеќе се намалуваат шансите скандинавец да дојде да игра тука, иако да останеше он верувам дека ќе се донесеше некоја русокоса заносна убавица. :brlav::ljubove: :D

@ElNinho брат знам дека затоа ќе иде у пензија најверојатно, ама го одбрала најглупиот тајминг за деца, на 30 години кога се достигнува врвот у кариера, деца се праат на 24-5 или после 35-6 како Ана што напраи. :toe:[DOUBLEPOST=1423443694][/DOUBLEPOST]Ихххх како ја забораив бомбардерката француска, десен бек Александра Лакрабер. :roker::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi:

Ларвик у криза?! 6 од 6 имаат глеам. Тотална доминација прикажуваат у тоа групата нивна пред Ѓер.

Од светсково што видов, и таа на холандија пикерката е добра, не ми текнува како се викаше и не ми текнува кај играше, мислам у Турингер.

Мада после фијасково со Ким и изјавите негови сега уште повеќе се намалуваат шансите скандинавец да дојде да игра тука, иако да останеше он верувам дека ќе се донесеше некоја русокоса заносна убавица. :brlav::ljubove: :D

@ElNinho брат знам дека затоа ќе иде у пензија најверојатно, ама го одбрала најглупиот тајминг за деца, на 30 години кога се достигнува врвот у кариера, деца се праат на 24-5 или после 35-6 како Ана што напраи. :toe:
Ана сигурно ќе се враќа на ракометот. Исто и Горбиц ќе се враќа. Дете раѓаш, не ти сечат нога или рака, за месец два се стабилизира телото. Затоа ние Балканциве сме посебни :D

Ана сигурно ќе се враќа на ракометот. Исто и Горбиц ќе се враќа. Дете раѓаш, не ти сечат нога или рака, за месец два се стабилизира телото. Затоа ние Балканциве сме посебни :D
Знам ама како и да е, година дена ти идат у вода. Е сеа и до менталитетот зависи у каква форма ќе се вратиш, ама пошто Јока е класичен балканец чисто сумњам колку ќе се врати.
Она дечко фати па летна у облаци а не па дете коа ќе има.:D

@ElNinho брат знам дека затоа ќе иде у пензија најверојатно, ама го одбрала најглупиот тајминг за деца, на 30 години кога се достигнува врвот у кариера, деца се праат на 24-5 или после 35-6 како Ана што напраи. :toe:[DOUBLEPOST=1423443694][/DOUBLEPOST]Ихххх како ја забораив бомбардерката француска, десен бек Александра Лакрабер. :roker::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi:
da i taa e dobra danik snelder od thuringer, no kako sto kaza loke si e loke, a za larvik citav statii kaj sto vikaat deka ako ne se soberat 500000E do krajot na fevruari ako ne se lazam mozen e bankrot na klubot sega ne vervam deka ovaa sezona se zgasne po takov dobar ucinok megutoa ni edna rakometarka ne bi igrala za bez pari i kolku da e klubot so renome...inace vo nekolku navrati posociv deka moze da se zeme i lacrabere ama taa ide u paket so taa zenskata nejzina rocha od brazil

Исто и таа французинката од Мец, Канто е добра, као Сораиндо е. :D

Менди нека ја земат,прав разбивач.:icon_mrgr:Одбрана-напад нема одмарање.Нема да се пумпа некоја година сега,нема да пропадне договорот како минатиот пат.:kafence:

Менди нека ја земат,прав разбивач.:icon_mrgr:Одбрана-напад нема одмарање.Нема да се пумпа некоја година сега,нема да пропадне договорот како минатиот пат.:kafence:

Мислам дека Менди за Будучност ќе игра наредната сезона.

Ако земеме пикер, а тоа не биде Цвијиќ, ќе ги заколам цела управа :D

Да ја заколеш Цвијиќ е поисплатливо, ќе има појќе месо него цела управа заедно. :D

Абе и јас ќе правам такви асистенции кога губам со 6,7,8 разлика, кога е веќе завршена на некој начин утакмицата и противникот не се замара :cautious:
Затоа во прво полувреме имаше 1/5 од игра :pos:

Николиќ сега за сега и те како ни е потребна околу пеналите и да ја одмара малце Леки.
Она и Сокач се веќе во години и мора полека полека да бараме нов пеналџија.
Моја желба е тоа да биде Стојановска :vozbud:
Не зборам за кога се направи разликата туку во прво полувреме во времето кога се доближија на попристојна разлика. Иако имаше 1/5 од игра (имаше и 0/4), тоа беа шутеви од неизградена позиција затоа што немаше кој друг да шутне, сепак повеќето од головите ги постигнаа ради неа.
Колку пати Радичевиќ и Дембеле излетуваа напред пошто Пино ќе се насочеше на додавање до бекот, а потоа со криви очи ќе им додадеше топка на крилата, кои излегуваа сами пред Лејно...
Не знам, мене многу ми фали во составот :icon_mrgr:

Што си се фатил толку за Стојановска, роднина да не ти е? :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom