Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Црвено-бела бе боите на градот Милано.И мене ми се фини дресовиве незнам што ги ругаат толку,иначе и овие беливе вториве што се гостински,ми се многу јаки али според боите ми немаат никаква поврзаност со клубот
Не сте вистински фанови на Интер ако немате дрес од Ибрахимович...колку свршвавме на него тие времиња само ние знајме..жив и здрав да е за огромниот придонес кој го имаше и го направи тренер овај глупакот Манчини
Да, секоја му чест за тоа. Но имаше една работа која драстично го двоеше од Адриано рецимо... Адриано играше со срце, и го сакаше Интер, а Ибра не, него само парите и личната промоција му беа во прв план!
А инаку... единствен фудбалер кој обожавам да го гледам како игра!![]()
Нема играч што повеќе сум го сакал од Рекоба. Онака уште ми лежи у срце со неговите мајсторски голови од далечина, страшен играч беше тоа нек си ебе матер.
Интер и порано знаел да биде слаб, односно да има слаби резултати али некако тогаш имаше некаков шмек сето тоа, сега сме БЕДА, мизерија, очај, јад и ми се повраќа од овој Интер.