Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Начекав еден добар коефициент кој мислам дека мора да се искористи.
Роџер ВаЗелин - Норберт Гомбос 1 1.70

Вазелинко на крајот на прошлата и почетокот на оваа сезона не играше нешто најсјајно, а причина за тоа беше раѓањето на неговото прво дете. Верувам дека од сега ќе почне да бележи подобри резултати и дека ќе се стабилизира. Вчера забележа сигурна победа против Илхан кој е добар играч во сала. Гомбос не е толку лош во сала, али сепак е Челенџер играч и нема никаков позначаен резултат на АТП турнирите, а впрочем и малку настапи има на истите. Па 1.70 и те како има валуе, Вазелинко има добар сервис, доста е стабилен од основната линија, а Гомбос е невротичен тенисер и ако направи 2-3 глупи грешки знае да влезе во црни серии.

СреЧно ако прати некој. :angel:
Well, that was easy. 6-0 6-4 :busi:

Мемфис-Атланта-прва тројка на натпреварот ја дава Атланта 1.90.
Тип кој дефинитивно не е за голема уплата али и те како вреди да се проба на ливче.99,9% првата тројка паѓа во првата четвртина каде често и се дешава Мемфис и да не дадат тројка во прва четвртина.Првата петорка на Атланта сите до еден шутираат тројки и секогаш имаат минимум по 6 обиди за 3.Истиов тип го предолжив и за Мемфис-Голден Стејт каде и тогаш одма Голден Стејт им дадоа тројка.Во секој случај се може да се деси,не може до толку да се предвиди играта па и уште од старт некој од Мемфис да остане сам и да даде 3.Во секој случај статистиката за овој тип дефинитивно е на страната на Атланта.

Дечки абе Олаф уште е член на форумот , ако е нека одговори како му оди со неговиот систем 'разложен тикет во повеќе денови' инаку за денес: јунајтед гг1 ; гг2 Псж гг1 ; гг2 Барселона гг 1 ; гг2. Франкфурт гг1 ; гг2 Систем 2/4

Memphis - Atlanta 1 ( 1.75 )
Oklahoma - LA Clippers 1 ( 1.70 )
Krka - Zvezda H1 : 7.5 ( 1.90 )

Zvezda denes bez Dangubic i Jovic , mnogu bitni igraci vo ekipata - Krka solidna i stabilna ekipa koja se naogja na 6-to mesto - veruvam deka ke prikazat dobra partija i ke se dvizat pod ovaa granica od minus 8 ..
Ke ja probam i vo sistem 1 ( 3.50 ) , da se nadevame na iznenaduvanje :) ...

Последно уредено:
Krka - Zvezda H1 : 16.5 ( 1.90 )

Zvezda denes bez Dangubic i Jovic , mnogu bitni igraci vo ekipata - Krka solidna i stabilna ekipa koja se naogja na 6-to mesto - veruvam deka ke prikazat dobra partija ..
зошто Мемфис 1?

Дечки абе Олаф уште е член на форумот , ако е нека одговори како му оди со неговиот систем 'разложен тикет во повеќе денови' инаку за денес: јунајтед гг1 ; гг2 Псж гг1 ; гг2 Барселона гг 1 ; гг2. Франкфурт гг1 ; гг2 Систем 2/4

Олаф откако го фатија жив како ги фалсификува принт скриновите, ни за лек го нема. :D

Фотошоп

Krka - Zvezda H1 : 16.5 ( 1.90 )

Zvezda denes bez Dangubic i Jovic , mnogu bitni igraci vo ekipata - Krka solidna i stabilna ekipa koja se naogja na 6-to mesto - veruvam deka ke prikazat dobra partija i ke se dvizat pod ovaa granica od minus 17 ..
Друже 6,5 ти е хендикеп, не 16,5 за Крка.... :)

Интер-Палермо 2@4.5

Интересен дуел ќе биде овој. Палермо се одличен тим со страшен напад, а Интер имаат катастрофални резултати во последно време ама се ретардиран тим и не знае што да се очекува од нив. Реално ако се погледне Палермо е фаворит вечер, но Интер може да се извадат на туркање заради тоа што може премногу да биде пак ако загубат дома. Сепак јас сум да се игра за поквалитетниот тим, а тоа според мене вечер е Палермо.

Интер-Палермо 2@4.5

Интересен дуел ќе биде овој. Палермо се одличен тим со страшен напад, а Интер имаат катастрофални резултати во последно време ама се ретардиран тим и не знае што да се очекува од нив. Реално ако се погледне Палермо е фаворит вечер, но Интер може да се извадат на туркање заради тоа што може премногу да биде пак ако загубат дома. Сепак јас сум да се игра за поквалитетниот тим, а тоа според мене вечер е Палермо.
ГГ3+ :D

Krka - Zvezda H1 : 6.5 ( 1.90 )

Zvezda denes bez Dangubic i Jovic , mnogu bitni igraci vo ekipata - Krka solidna i stabilna ekipa koja se naogja na 6-to mesto - veruvam deka ke prikazat dobra partija i ke se dvizat pod ovaa granica od minus 17 ..

Пази и Крка има еден тон повредени играчи, Јович и не е така битен а Звезда има голема клупа сезонава не се ништо овие двајца.

Интер-Палермо 2@4.5

Не дека сум за Интер и сеа да ти продавам муда за бубрези ама брат мислам дека вечер нема што да бара Палермо,како што рече ти погоре премногу ќе биде да изгубат,на навијачиве им врие и мислам дека ако не земе вечер Интер 3 бода,ќе биде опет фрлање мотори од трибина,ќе збеснат.Башка претходнава утакмица се испокараа Икарди и Гуарин со нив и очекувам вечер да се извинат на некој начин за тоа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom