Колку реално сакате оралка? (и општо за орален секс)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
И која фаца ја прават кога ќе им текне - ем не сакаат да ти одбијат бакнеж по секс, да не излезат лоши ем... не име баш сеедно. Јас велам, ваше си е, не бакнуваш нешто туѓо :pusigo:
а бе држи в уста оди в кујна напрај кафе за двајца и плукни му в кафе, и од ко ќе го испие кажи му

многу реално

И која фаца ја прават кога ќе им текне - ем не сакаат да ти одбијат бакнеж по секс, да не излезат лоши ем... не име баш сеедно. Јас велам, ваше си е, не бакнуваш нешто туѓо :pusigo:

:pos::pos: Со тренинг се се може бе =) Ти почни да ја бацуваш после пушење па кад-тад ќе ти врати после лижење :):masa:

Мене не ми смета ;)[DOUBLEPOST=1419992553][/DOUBLEPOST]
Мене не ми смета ;)

Последно уредено:
Несфатена како влезе мајагери во темава за да ги исфилма машкиве алал да и е :bravobe:
Хахахахахаха ова ќе го сфатам комплимент :cool: Инаку никого не филмам, само си кажувам како што си е ;)

Не, не ... прашањето беше наменето за посилниот пол си кажав тоа :lol: А кога веќе ме праша ај ќе ти кажам ... секако дека не ми причинува мене лично задоволство ... што посебно задоволство може да е к.. во уста (вака најотворено кажано) :lol: :P Незнам за другите, тоа си е мое :wink:

се согласувам иако повекето мажи сметаат дека жените тоа го прават од задоволство, не се нашол некој да им објасни дека тоа за женското е најгрдиот дел од сексот[DOUBLEPOST=1423327646][/DOUBLEPOST]
hehehehehheee

Значи к... у уста не е посебно задоволство

Све со глумици сум идел јас, мајку му стара... Сите до сеа ме лажеле дека им е огромно задоволство...

Колку сум наивен!!! Им верував :wink:

не е работата за глумење туку едноставно твоите партнерки не сакале да се разочараш, па морале да глумат дека им се допаѓа :oops:

Последно уредено:
се согласувам иако повекето мажи сметаат дека жените тоа го прават од задоволство, не се нашол некој да им објасни дека тоа за женското е најгрдиот дел од сексот[DOUBLEPOST=1423327646][/DOUBLEPOST]

не е работата за глумење туку едноставно твоите партнерки не сакале да се разочараш, па морале да глумат дека им се допаѓа :oops:

Alal da I e na taa so go zima usta chisto da ne go razochara partnerot..

I jas glumam, od tolku so vlagam u ulogata vaginalni sokovi mi se slevaat megju noze, radi negovo zadovolstvo de..

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

I jas glumam, od tolku so vlagam u ulogata vaginalni sokovi mi se slevaat megju noze, radi negovo zadovolstvo de..

I jas glumam, nekad se zaboravam pola saat dole, za posle ona samo da mi go lizne.. da ne mora da ja molam i ubeduvam.

Koj go izmislil ovoj sexot samo da se nervirame znaci.. mesto da uzivavme sea..

A koga nekoja ne ja biva ni za gluma i ne se prai deka uziva, odma ja pustam doma i si pustam nekoj film so Meril Strip, barem kvalitetna oskarovska gluma da gleam.. sokojkur ebate netalentiranite

можеби, за секого е различно ама со повекето девојки со кои сум разговарала не го сакаат тоа и го прават поради тоа што знаат дека после пушење следи добар секс

I jas glumam, nekad se zaboravam pola saat dole, za posle ona samo da mi go lizne.. da ne mora da ja molam i ubeduvam.

Koj go izmislil ovoj sexot samo da se nervirame znaci.. mesto da uzivavme sea..

A koga nekoja ne ja biva ni za gluma i ne se prai deka uziva, odma ja pustam doma i si pustam nekoj film so Meril Strip, barem kvalitetna oskarovska gluma da gleam.. sokojkur ebate netalentiranite

E, e kazhi kolku trud I maka treba, shto emocionalni grimasi, pa zvuchni efekti.. lot's of effort dude.[DOUBLEPOST=1423328989][/DOUBLEPOST]
можеби, за секого е различно ама со повекето девојки со кои сум разговарала не го сакаат тоа и го прават поради тоа што знаат дека после пушење следи добар секс

E, zamisli tipot da ne go bendisa aktot I da ja isprati po doma (chitaj go wot)?

E, e kazhi kolku trud I maka treba, shto emocionalni grimasi, pa zvuchni efekti.. lot's of effort dude.

хахахахахахахахаха така си е , повеке мака од убавина но пак ке речам со исклучоци , за да не се навредат оние што уживаат во тоа[DOUBLEPOST=1423329112][/DOUBLEPOST]
E, e kazhi kolku trud I maka treba, shto emocionalni grimasi, pa zvuchni efekti.. lot's of effort dude.[DOUBLEPOST=1423328989][/DOUBLEPOST]

E, zamisli tipot da ne go bendisa aktot I da ja isprati po doma (chitaj go wot)?

хасхахахахаах не знам не знам можна е и таква разврска на делото :pos:

Ова е она празно турбофолк општество и продавање на површен, гнасен, евтин секс сосила...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom