Џ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Муабетов ти е мижи Асан да ти баам, кога појма немаш што се дешава во Вардар, барем не тропај глупости.А па среќа фудбалериве се едни професионалци у пизду материну.
Ако во Вардар некој доаѓа да си најде секс партнер тоа се фудбалерите. Дрват кур на тренинзи со Кемал Монтено на чело, лапаат пара и дупат ракометарки. Немој да ми кажеш дека постигнуваат некакви резултати?
Овде на ракометарките треба едино да им се замери ради тоа што паѓаат на фудбалериве и им ги отвараат цветовите. Глупи жени. Место да се фатат со ракометарите, се палат на нереализирани фудбалери.![]()
Муабетов ти е мижи Асан да ти баам, кога појма немаш што се дешава во Вардар, барем не тропај глупости.
Само што тие ракометарки што се собрани се водат како најдобри во својата работа. Играат во ЛШ, додека фудбалерите играат у македонско првенство. Затоа не можеш да ги ставиш на вага, глупо е.Муабетот и мижи Асан колку и твојот. Колку што се овие дојдени за ебачи и пари, толку и фудбалерите се дојдени да рокнат ракометарки или „манекенки“ и пари. Или пошто организатори на свинг забавите се ракометаркиве, они се криви?
Не знам од кај знаеш колку сум упатен. Јас знам ти си секако поупатен у тоа не навлагам. Но знам и за твојот антагонизам кон ракометот.
Муабетот е тој, не ги правдам овие, али степенот на незалагање и опуштеност моментално им е ко тој на фудбалерите а тоа не е добар знак.
Не е глуп Самсоненко верувајте, тој да фрла пари а некој да си игра играчки.
Нека одигра Вардар вака мизерно уште 2-3 кола, Индира ќе лета како празен куфер.
Треба сите таму да си ја чукнат главата дека премногу пари се фрлени во нив, такви услови за тренинг, теретани, ретко кој тим има во светот.
Нека си ја фатат озбилно работата, а не по цели денови да се сликаат по ФБ и Инстаграм.
Еднаш ми пукна филм и искоментирав на слика на оваа Сара Митова и Итана Грбиќ.
Само ги прчат тие муцките на сликите, се тртат со газовите и кога и го напишав тоа и дека треба да се тренира сериозно ако сака да биде нешто ми го избришаа коментарот.
Грбиќ, Митова и Јованка се прв ешалон за отстрел.Poise sliki kako se frckaat i trtat imaat staveno na fb nego sto imaat dadeno golovi vo svoite kategorii. Ovaa Itana prcla golema celo vreme objavue nesto, ali i ja dignaa cenata realno mnogu.