Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Фабре ке биде фит за против Евертон али Моу ке го чува за со ПСЖ ке го стави во 80 минута против Евертон.И Филипе Луис ке е фит против Евертон и мислам дека ке го стави против нив за да одмара Азпи.
Инаку во Сабота очекувам да победиме или 1-0 или 2-0

10968342_783823958378080_9086361905242661386_n.jpg

Еве ви го Фабре со жената :D[DOUBLEPOST=1423146435][/DOUBLEPOST]Cuadrado :

“I’m a quick and positive player and I hope to show that on the field of play and help all of my teammates.”

“It is really going to be brilliant to work with one of the best coaches anywhere in the world. I’m very proud to be playing for him and I think he is going to help me grow into a better player.” (y)

Последно уредено од модератор:
Ајде ке видиме што ке биде од Кардадо
Дали добра зделка или па лошо...
Јас мислам дека ке биде првото :)

Ама добра невеста има Фабрегас, пошто Монтанчето ни замина во Германија, да си ја зјапаме оваа. :)

Има некое инфо за повредата на Вилиан?

Нешто постаро што најдов, не знам дали ти е од корист.

Willian will be hoping the problem is not too serious having enjoyed a good run in the first team recently but following the $35 million arrival of Juan Cuadrado the Brazilian’s place in the starting eleven is now under threat. Branislav Ivanovic is also struggling for GW24 after suffering a deep laceration to his foot during the Capital One semi-final win over Liverpool but the defender did complete 90 minutes at Stamford Bridge last weekend although the wound may require stitches. However the news regarding Cesc Fabregas who is a lot better after the Spanish midfielder was rested as a precaution because discomfort in his hamstring – an issue which should dissipate over the next few days. Feb 3 - 3:36 AM

Фабре ке биде фит за против Евертон али Моу ке го чува за со ПСЖ ке го стави во 80 минута против Евертон.И Филипе Луис ке е фит против Евертон и мислам дека ке го стави против нив за да одмара Азпи.
Инаку во Сабота очекувам да победиме или 1-0 или 2-0
Од утакмицата со Евертон до утакмицата со ПСЖ има 1 недела, шојма да го одмара?
А, и не очекувам нешто нагости во Париз, сигурно ќе паркираме автобусот :)

Од утакмицата со Евертон до утакмицата со ПСЖ има 1 недела, шојма да го одмара?
А, и не очекувам нешто нагости во Париз, сигурно ќе паркираме автобусот :)
Тенк ќе треба успат со автобусот ;)

Тенк ќе треба успат со автобусот ;)
Ме нервира таквата игра, упм нека фатат, со факин Ливерпул во гости цела утакмица дефанзива игравме, и сега сигурно тоа е Мурињо.. :(
Очекувам
Куртоа
Иванович Кејхил Тери Луис
Микел Матич
Азпили Вилијан Азар
Коста

Измена : Зума влегва второто и со 10 штопери ќе играме

Ме нервира таквата игра, упм нека фатат, со факин Ливерпул во гости цела утакмица дефанзива игравме, и сега сигурно тоа е Мурињо.. :(
Очекувам
Куртоа
Иванович Кејхил Тери Луис
Микел Матич
Азпили Вилијан Азар
Коста

Измена : Зума влегва второто и со 10 штопери ќе играме
Ја би го ставил на пауза до крај Куртоа искрено ради испадите што му се зачестуваат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom