shadow_rr
Resistance is Futile
- Член од
- 8 јули 2006
- Мислења
- 1.807
- Поени од реакции
- 323
:pos2::pos2::pos2:Песни во јпг ?![]()
:pos2::pos2::pos2:Песни во јпг ?![]()
Total Video Converter...pozdrav do site ima nekoj convertor od flv to mp3 sto ne probav se e trial verzija ne mozam da najdam crack ili serial ako ima nekoj nekakva pomos za mene odnapred fala.![]()
Најде за ова? Ако немаш најдено овие неколку дена, конвертирањето можеш да го направиш преку Paint. Толку просто и едноставноAko некој да ми каже од кај да најдам конвертор за слики за у jpg ili bmp да ги праам? Имам еден али нелиценциран е и остава "watermark" на сликата и ја уништува.БЕСПЛАТЕН![]()
Дали можи некој да ми помогни како можам од dem формат да префрлам видео на некој од попознатите формати како што се avi, wma, mpeg ....
Mi treba programce so koe celokupniot IFO film (dvd format ) ke mozam da go ispodelam i potoa tie podeleni delovi da gi pretovoram vo nekoj format ...
Aj predlozete nekoj Converter od angliski jaszik text da mi prevedi na Makedonski i obratno
wma to mp3..или било кој формат до мп3...
mi treba program koj konvertira od .avi vo .3gp (format za ngage qd) ako znae nekoj kaj da go najdam?
Odnapred blagodaram
moyea converter.Od flv. moes mp3 da si naprais.Ama zatoa od flv. za mpeg ima oznaka na klipceto moyea deka e trial ama ne istekuva.pozdrav do site ima nekoj convertor od flv to mp3 sto ne probav se e trial verzija ne mozam da najdam crack ili serial ako ima nekoj nekakva pomos za mene odnapred fala.![]()
baram nekoj conventor od mpeg. da konvertiram vo jpeg. kako animirana slikicka.dali voopsto postoi takvo nesto?