Не сум редовен на форумов чат пат кога можам и ќе ми текне отворам и редовно има нешто интересно. Барам совет, мислење УМ од девојкиве пред се. Ќе пробам во што е можно пократики црти да ве запознаам а ситуациите што ќе ги кажам подолу се многу побројн и ама неможам да пишам толку опширно.
На местото каде што работам лепенка до мене со објектот има друг дуќан кај што работи една девојка. Кога дојдов јас на работново место каде што сум таа веќе работела во сеседниов дуќан и со моиве колеги се знаеја. Прв ден на работа јас се сретнуваме здраво здраво, колегиве ја викаат на кафе иде пијат кафе нешто си муабетат и као комшике многу си секси денеска, ја се уфрлам викам убава комшивка сме имале, и добив поглед на бесна лавица

и "тебе никој не те праша". Следните 3-4 недели шемата таа, кафе ова она ама со мене дива не ме рецка. После некој месец почнавме да комуницираме ја втора смена на дуќан сам таа втора смена сама и почна да си иде кај мене без и да ја викнам на кафе. Јас дојдов ми вика досадно ми е не ти пречам? Какво пречење си викам

. Немав некој симпатии кон неа ама згодна убава девојка бринета со бујна коса. Во наредните месец два и повеќе се повеќе се зближивме до момент кога ничему изазвана почна да ми кажува како има дебелки нозe, стомаче (појма си нема тоа, риба и пол) како сака да ослаби, стегната во хеланки да ми покажува каде има целулит и тн и тн. Муабетите почнаа се почесто да идат накај однос момче девојка, дружење, интимни односи како неможела да си фати стабилен дечко и тн. Станавме многу блиски и секое слободно време го врвиме заедно. Не сум сигурен дали сега нешто чувтсвувам кон неа и што сака таа од мене не сакам да избрзам и да зарибам, ама што го пишувам ова ваљда има нешто. Е тоа е барам совет, мислење што да чинам, инстинктот ми вели да напаѓам ама стварно е згодна и не сакам да избрзам.