H
HoT IcE
Гостин
Робен не играше десно. И не реков дека сме имале слаби крила, туку дека сме немале десно крило светска класа. Се просечковци што ги вика Давор 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Робен не играше десно. И не реков дека сме имале слаби крила, туку дека сме немале десно крило светска класа. Се просечковци што ги вика Давор![]()
Има време ќе видимеМака ми е да листам наназад и да барам(тука и во темата ПЛ) али вие што рековте дека Квардадо е ист како Вилиан грешите.(не многу де, делумно)
Според мене доста е побрз и подобар дриблер. За шут и завршница не знам,но претпоставувам и во тоа е подобар.
Се согласувам со речиси се само ме интересира зашто ти се плаче за Салах?Мака ми е да листам наназад и да барам(тука и во темата ПЛ) али вие што рековте дека Квардадо е ист како Вилиан грешите.(не многу де, делумно)
Според мене доста е побрз и подобар дриблер. За шут и завршница не знам,но претпоставувам и во тоа е подобар.
Исто така да надополнам дека имам големи очекувања,да,ГОЛЕМИ! Се надевам дека ќе се докаже и ќе биди во топ форма и фит до Мај.
За Шурле и за Салах ми се плаче.Посебно за Германецот.Ѕвер ми беше.Али тоа е,со среќа и на двата понатаму.
Сега Волсфбург редовно ќе ги пратам.
Штознам,онака не успеа да се докаже баш,немаше многу минутажа,башка на Арсенал гол им стегна. xDСе согласувам со речиси се само ме интересира зашто ти се плаче за Салах?