Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Робен не играше десно. И не реков дека сме имале слаби крила, туку дека сме немале десно крило светска класа. Се просечковци што ги вика Давор :D

Робен не играше десно. И не реков дека сме имале слаби крила, туку дека сме немале десно крило светска класа. Се просечковци што ги вика Давор :D

Овој ќе биде. Pure winger е. За разлика од Шурле, Салах и Вилиан.

Изгледа само мене не ми е битно да биде добар и да дава голови како Азар. Чим си ги извршува обврските од Мурињо, добар е за тимот. Си знае Мурињо што прави.

@HoT IcE Не си само ти и ја га мислу исто, ама па што му се замараш ако га биде добро ако не ќе га продадемо за 50 милиона. :D

Juan Cuadrado: Has completed at least 110 more successful dribbles (389) than any other player in Serie A in the last 4 seasons.
Juan Cuadrado: Only Eden Hazard has been fouled more times in Europe’s top 5 leagues this season than Cuadrado (87).

Оф леле :D

Овие од Спорт манија на фб објавија Меси потпиша за Челси и веднаш излезе на пресконференција :pos::tapp::pos::pos:
Значи до толку да се... сега ке им кликнам Унлике

Мака ми е да листам наназад и да барам(тука и во темата ПЛ) али вие што рековте дека Квардадо е ист како Вилиан грешите.(не многу де, делумно)

Според мене доста е побрз и подобар дриблер. За шут и завршница не знам,но претпоставувам и во тоа е подобар.

Исто така да надополнам дека имам големи очекувања,да,ГОЛЕМИ! Се надевам дека ќе се докаже и ќе биди во топ форма и фит до Мај.

За Шурле и за Салах ми се плаче.Посебно за Германецот.Ѕвер ми беше.Али тоа е,со среќа и на двата понатаму.

Сега Волсфбург редовно ќе ги пратам.

Мака ми е да листам наназад и да барам(тука и во темата ПЛ) али вие што рековте дека Квардадо е ист како Вилиан грешите.(не многу де, делумно)

Според мене доста е побрз и подобар дриблер. За шут и завршница не знам,но претпоставувам и во тоа е подобар.
Има време ќе видиме ;)

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.

Исто така да надополнам дека имам големи очекувања,да,ГОЛЕМИ! Се надевам дека ќе се докаже и ќе биди во топ форма и фит до Мај.

За Шурле и за Салах ми се плаче.Посебно за Германецот.Ѕвер ми беше.Али тоа е,со среќа и на двата понатаму.

Сега Волсфбург редовно ќе ги пратам.
Се согласувам со речиси се само ме интересира зашто ти се плаче за Салах?

Се согласувам со речиси се само ме интересира зашто ти се плаче за Салах?
Штознам,онака не успеа да се докаже баш,немаше многу минутажа,башка на Арсенал гол им стегна. xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom