Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам што треба да напишам за да се откажеш од селскиот обид да ќариш мизерни 100 евра во матно. Подобро да питачеше, можеби ќе ти дадев.[DOUBLEPOST=1422895273][/DOUBLEPOST]

А зошто зборуваш во множина? Гледаш дека ова кутрото дете сака да ќари во матно, па замара...
Епа двајца сте не е сам да беше сам ќе завршеше со првиот пост вака ти го цитираш и така се развива муабетот ..

Не знам што треба да напишам за да се откажеш од селскиот обид да ќариш мизерни 100 евра во матно. Подобро да питачеше, можеби ќе ти дадев.[DOUBLEPOST=1422895273][/DOUBLEPOST]

А зошто зборуваш во множина? Гледаш дека ова кутрото дете сака да ќари во матно, па замара...

Дај бе Ставогрин еднаш барем да видам да истипуваш некоја утакмица или да поставиш анализа па макар нека е женски тенис..секој твој пост е расправање и омаловажување..знам дека неможиш да поднесиш фудбал ама барем еднаш да го видам тоа чудо да поставиш типој и да објасниш што зошто како...

Како мислиш да ќарам, кој е подобар тој ќе ќари, зошто си толку сигурен дека тоа ќе бидам јас

Дај бе Ставогрин еднаш барем да видам да истипуваш некоја утакмица или да поставиш анализа па макар нека е женски тенис..секој твој пост е расправање и омаловажување..знам дека неможиш да поднесиш фудбал ама барем еднаш да го видам тоа чудо да поставиш типој и да објасниш што зошто како...

лаже кај ќе стигне веќе не е интересен... и малите деца го научија...

Se zajadoa bitolcanive..

Coric na 1-0 imase tri brejk sansi,na 2-1 0-30 i izgubi 2-6 prv set.Kakov papak :facepalm:

Па како јас можам да ќарам непостоечки пари? :icon_lol:
инаку ти кажав дека има начин да се дознае дали некоја личност користи повеќе акаунти на еден форум? :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:
мислам дека ти спомнав ама нешто те немаше да реплицираш

инаку ти кажав дека има начин да се дознае дали некоја личност користи повеќе акаунти на еден форум? :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Може сега да не ја спамираме темата? Нема да има никаков натпревар затоа што немаш две по банка, или тие што ги имаш ми требаат како дупка во главата. Не знам како подобро да ти објаснам од пред неколку постови. Не досадувај, ако имаш типови тогаш арно, типувај, ако немаш, пак арно. ОК?

Може сега да не ја спамираме темата? Нема да има никаков натпревар затоа што немаш две по банка, или тие што ги имаш ми требаат како дупка во главата. Не знам како подобро да ти објаснам од пред неколку постови. Не досадувај, ако имаш типови тогаш арно, типувај, ако немаш, пак арно. ОК?
види го курназ, нонстоп ги врти работите како му одговараат, ти си роден за политичар, вика да не ја спамираме темата а од 20 негови мислења на темава дали во едно ќе постави тип за некој натпревар, иначе океј кладбата не ја прифаќаш, за ова другото што мислиш?

види го курназ, нонстоп ги врти работите како му одговараат, ти си роден за политичар, вика да не ја спамираме темата а од 20 негови мислења на темава дали во едно ќе постави тип за некој натпревар, иначе океј кладбата не ја прифаќаш, за ова другото што мислиш?

Кое друго бе дечко?

@Ставрогин Ова

ПРЕКИНЕТЕ БЕ АЛООО,ТУКА ИДИМЕ ДА НАЈДИМЕ НАТПРЕВАРИ ДА ПРОЧИТАМЕ АНАЛИЗИ,НЕКОЈ НЕШТО ДА ИСТИПУВА А НЕ ДА ВЕ ЧИТАМЕ ВАС КАЈ ШО СЕ РАСПРАВАТЕ....

Што мислите за Малага-Валенсија 0-2 гола?

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2

Јас никогаш не мислев дека ти имаш дупли акаунт, или дека си Драгонски. Си ме помешал со Харви. Ти реков да не бидеш педерче како Драгонски. Може сега да прекинеме, мене ми е досадно, и на другите им е досадно?

Што мислите за Малага-Валенсија 0-2 гола?
2че чисто ја бапнав, ќе тепаат мислам пошо треба да останат у чекор за место што води у ЛШ. Немаат некои проблеми со повреди а и ретко губат од Малага. 2.7 е квотата па мислам дека вреди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom