Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
FB stranica ugasena.Najverovatno ke gu pustav samo kd ke pobeduev.Tolko od klub koj pred pocetak na sezonu najavuese 4 godisan plan u koj Igor ke stvara jaku makedonsku ekipu.i dok bese takv plan mi gu imasmo ekipu koja igrase pravu kosarku iako imasmo 2 stranca koi nemasva pojma ama imasmo ga najtalentiranoga makedonskoga trenjera koi ss disciplinu i rabotu napravi da edna obicna ekipa gazi i bide prva na tabelu.Uprava na celo ss Vojku (Bane samo misli deka e predsednik) u dogovor ss 2 igraca uspejava da ga trgnev Igora i da srusiv sve.Eve sga pocinjamo da gi gledamo rezultayi na toj.Basketaska i sramna igra.Kd toj ovuk sezonu Kumanovo e primilo 103 kosa?Po mene Straso ne gu vodi ekipu nego slusa saveti od Mandica i toj le mu dojde na kraj i do glavu.Cu sinojka deka Uros ga nejce Straseta i zatoj ne igra.Kostovski isto e protiv Straseta.Sakav kao da dovedev novoga trenjera...kumanovski titanik.ja pa sam Vojka da bide trenjer.

aVZgT.gif

П.С.
Тотално се сложују с'с Dejan Dencic. :zver::pos:

Синојка немога да гу прату утакмицу, али најде се у близину кд се симнасва Кумани од автобус пред Рим - Париз. Гледам бакља се запали, песма почиња. Помисли тепале смо :) Викам си добро е, оправисмо се... ама курац, после дома виде дека избришале паркет сас нас. Реално, на њин терен, плус без Луковиќа, што друго можеше и да се очекуе? Овој му е прв пораз на Страшета. Глупо е, и рано е да се напада он. Идемо даље. Пораз како пораз. Не ни е ни прв ни послеѓан.

И ја мислу дека е рано за прогнозе, да почекамо и да видимо како ќе биде даље. Али сумњам дека сс Страшета ќе направимо резултати...и мене ми делуе дека гу води екипу по савети од Вулета. Абе џабе све, док не се намава багра од управу ништо, куде што војка криминалац ги мути воде. Кур ги заболе за игру на тим и све друго

Ја само можу курчу лиглета и онога деду Мандиќа сваку утакмицу да ги исвирују и да им терам све по списак,затој и курчо ке му га зима дете од 96ту годину место у репку,катанац на клуб да се најдев приватни сопственици кои ке имав стрпљење па тг може да правимо муабет за кошарку.

Онј дебељак кажаја дека се игра кошарка 6 на 6 сг он ке мењаја трењера....

Ne sa krivi igraci znae se koj e kriv, igraci ne smee da se dozvoli da bojkotirav trenjera, pa kakv I da e, oni sa plateni da igrav I toj e toj. Sga za toj ce praviv sto sakav. Igor nemase autoritet, a strase pa beter. Trebase odma da se namavac svite sto bojkotirasva ili prodavasva, isto mu se faca. Inace poraz ne e tolko strasan kolko ponasanje, I sas lukovica verovatno bi izgubile jer kozuv ne e los tim. Problem e na koj nacin gubimo.

Moram da te ispravu.Igor imase autoritet ama uprava kd gi suspendira ovija dvoica i posle gi vrati kaonisto da ne bilo e taj koja mu ga srusi autoritet i gi dade silu da ga bojkotirav.Dok imase zelezna disciplina sve si bese dobro

Никад од ов,ј тим нема да биде тим све док ПАЦОВИ
Moram da te ispravu.Igor imase autoritet ama uprava kd gi suspendira ovija dvoica i posle gi vrati kaonisto da ne bilo e taj koja mu ga srusi autoritet i gi dade silu da ga bojkotirav.Dok imase zelezna disciplina sve si bese dobro

Екстремна истина која боли

Pa bs I nemase nekoj autoritet, igraci ne ga slusasva, vujosevic u lice ga pcuese, drugi nejcesva da se zameniv, sponzori mu kazuesva koga da pusti u igru, na straseta mu vikase kakvo e ovoj ponasanje a ne ga vadi igraca od igru... trenjer sas autoritet toj nema sanse da mu se desi...

Тренер сс авторитет никад нема да дојде у клуб како Куманово кој не испунуе услови за нормалну работу
Брат куде ги е канцеларија на управу да ги забетонирамо или заѕидамо? Или да ги вршимо репресију? Да га блокирамо град? Група на фб да има? Активно да се работи да си отиде овај хоштаплерска управа и свакаква политика у њума? Да си направимо акцију како балисти и чкембари за нови сопственици на клуб? Како Самсоненко? Или па неки русин? Ако веќ се ширив по Македонију нека дојдев у Куманово да га е*у ! :D

Ај ја мислеше Кумани ќе извадив пароле против овија наши коцкари и против управу али ништо работа ! Да га осетив притисак и гнев на Кумановску кошаркарску публику.

А брат, што викаш? Или далеко смо од тој?

Треба почесто да пију маму му е*у, Еуфоричан сам у пизду материну ! :D

Тој едино навивачка група ама не знам ни они колко би могале ама други па ич иако много су другари сс њима па сумњам дека би нешто преземале за клуб

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom