Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
И без повредите, ризик е огормен да се бориш на 2(3) фронта со само 6 дефанзивци.

Зошто? Јас пак баш мислам дека Арсенал (со потпишувањето на Габриел), е одлично пополнет во одбрана.
Значи имате 4 стопери кои можат одлично да одговорат на таа позиција, 3 десни бека (сметајќи го и Дебуши), два одлични леви бека (Монреал може да игра како стопер)...зошто мислиш дека на пример ние сме подобро покриени позади од вас? Зошто мислиш дека Ловрен и Туре се подобри резервисти од Габриел и Чемберс да речеме?

Гледам Кокелин никој не го спомнува. Чиста 10ка беше денеска, а и против Сити.

Пошто не е 25 милионско засилување...[DOUBLEPOST=1422806057][/DOUBLEPOST]
И без повредите, ризик е огормен да се бориш на 2(3) фронта со само 6 дефанзивци.

Сеа со Габриел сме покриени, и Челзи има толку, и Сити.

Неможеш да имаш 10 дефанзивци кога имаш лимит од 25 играчи да пријавиш.

Последно уредено:
Зошто? Јас пак баш мислам дека Арсенал (со потпишувањето на Габриел), е одлично пополнет во одбрана.
Значи имате 4 стопери кои можат одлично да одговорат на таа позиција, 3 десни бека (сметајќи го и Дебуши), два одлични леви бека (Монреал може да игра како стопер)...зошто мислиш дека на пример ние сме подобро покриени позади од вас? Зошто мислиш дека Ловрен и Туре се подобри резервисти од Габриел и Чемберс да речеме?

Топче правеше муабет за хипотетичка ситуација каде уште на почеток на сезона, сите ни се здрави. Во тој момент пак одбраната ни се состоеше од Гибс(Монреал) - Кош - Пер - Дебуши ( Чејмберс ).

Од овие 6, ги имаш Кош - кој влече повреда и му е потребен долг одмор - , Пер - кој имаше продолжено лето и покасно се приклучи во тимот - , Дебуши ( дебитант, не знаеш колку ќе се снајде ) и Чејмберс, дете што ја изигра цела претходна сезона. Дури и да ги немавме тие повреди огромен ризик е одбраната да се овие 6. Пер без Кош е корисен колку Мангала, Гибс знае да биде долго време повреден, Начо не е најдобар во одбрана. Дебуши нека има пад на форма, ќе треба Чејмберс да заменува, а исто и да покрива на CD кога некој од овие ќе е повреден/има лош ден.

Крајно не мислам дека сте подобро покриени од нас, разликата меѓу Пул и Арсенал долго време беше Санчез. Ама па од друга страна вие долго време не се борите за титула, така да ни на крај памет не би ми било да го споредувам Арсенал со Пул.

Мојсо пред да те прашаат ливерпулците, да те прашам јас, како бе Ливерпул не се бореле одамна за титула, ами лани на кој за малце му се спзна титулата од раце?

Мојсо пред да те прашаат ливерпулците, да те прашам јас, како бе Ливерпул не се бореле одамна за титула, ами лани на кој за малце му се спзна титулата од раце?

На Суарез и Стариџ. Башка колку и да негираа и тие и било кој, лани ептен им се поклопија коцките, а сезонава е доказ за тоа. :)

Тоа е тој пристап, реакциите на фановите на Челси по случувањата у клубот се репер за пластично однесување, без разлика какви и да се.
Прв пат се случува легенда да иде надвор од клубот(?), уствари тие и немаат легенди:unsure:. Што знаат рентбојс од балканот, не влечат потекло од островот како другите па да знаат како со овие ситуации.
Не знам дали си сериозен или ме тролаш. :ROFLMAO:
Но општо земено, блиску си до тоа што сакав да кажам со реченицата. Секако сигурен сум дека повеќето си ги знаете легендите. И рентбојс се станува преку ноќ. Со десетгодишна традиција,значи не влегувате во тој ранг.

Не си се изразил добро, требаше да кажиш долго не се бореле за титула освен необичната ситуација лани.

Не си се изразил добро, требаше да кажиш долго не се бореле за титула освен необичната ситуација лани.

Честопати тоа ми е мана. Кажувам работи кои не ги дообјаснувам само пошто очекувам дека и другите размислуваат како мене :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom