Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Се гледаше дека ќе примат гол Челзи. Ми се чини дека нема да ќарат ништо денеска.

Одлично, на - 4 одиме.
Прво скокни па речи -4 :D

Добра утакмицава (y)
Реми (y) Доказ дека со оваа средина лесно се даваат голови.
Агуеро..играчиште..

Нерешено е сасвим ок резултат за мене, ако изгубиме онда нека сменат и стил на игра и све...
Супер шанса е ова Челзи да се оддалечи на 8 разлика, ако не се искористи.. :unsure:

Курто у кариера нема грешка напраено на висока топка сега најде ...

Се гледаше дека ќе примат гол Челзи. Ми се чини дека нема да ќарат ништо денеска.
Мислиш ?
Сакаш да кажеш дека оваа одбрана од еден старец, еден пубететлија, еден што само што се врати од повреда и еден што пред пар дена играше 120 дена ќе прими гол денеска ?
Ма нееее..

Не ми се верува како е возможно вака лошо да се води екипава..имаш офанзивни играчи..ај што имаш офанзивни играчи пак купуваш офанзивни играчи на позицијата на која што веќе имаш играчи..и кога сето тоа ќе се зафрши....фураш дефанзивен стил на игра....кој.кур. ?

Прво скокни па речи -4 :D

Добра утакмицава (y)
Реми (y) Доказ дека со оваа средина лесно се даваат голови.
Агуеро..играчиште..

Нерешено е сасвим ок резултат за мене, ако изгубиме онда нека сменат и стил на игра и све...
Супер шанса е ова Челзи да се оддалечи на 8 разлика, ако не се искористи.. :unsure:
Kude si be ti u irish pedr4e

Курто у кариера нема грешка напраено на висока топка сега најде ...
оштра беше ама јбг, пола беше излезен и се проба да ја боксува. се надевам нема да се киксни до крај

Не постои попреценет играч од Оскар во ПЛ во моментов.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom