Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам што ти е филмот, дискутирав најнормално за квалитетот на екипите. Не сум јас виновен што три чисти немаш.
Во право е Ставро но тој мислеше најверојатно за среброто. Грев ми е за Полска и каков огромен импакт имаат судиите во овој спорт.

Го играше некој Катар бе момци? 1.95 беше за чаршафиве, вредеше да се стави една МКД плата, пошо резервиран е пехарот за домаќинов.
јас ги изиграв на 8-6 резултат, 2.50 беше за Катар, на 20 евра

Само да ти посакам голем успех во кладењето. Среќно.

Благодарам. Јас ти посакувам и понатаму да бидеш успешен куропушач и лижигаз како и до сега. Цела кариера лежи пред тебе.

Матесбург пријателска од 17:00ч почнат е или не, оти на резултати не се почнати а не пишува одложена, шо е работата?

Кој и да влезе во финале меѓу Франција и Шпанија според мене сигурно освојува.И ја стојам на тоа дека Полска и Германија се зад Франција па и Шпанија која би сакал да иде во финале.Полска(за Германија не знам зошто не ја гледав првенствово) не е сигурно две класи пред Катар.Имаат судиите удел во ова али што им се судиите криви кога во прво полувреме имаа една одбрана.Имаат и сепак добар тим и пред сеа класа голман.Шмал едноставно не беше на нивото иако е многу добар голман кој има голем удел во победите од нокаут фазата.

Да. Исто како што се и ГЕР и ПОЛ две класи подобри од Катар.
Како велат америте; ,,тоа што не можеш да го купиш со пари, купи го со многу пари,,
Да се разбереме, боли ме уво кој ќе биде прв, овој спорт за мене е мртов веќе.
Katar ke izgubi finale so pojke od 5,6 gola. Jas bev ubeden deka ke pobedi denes katar i ja pisav imase i poklon koff ama me padna druga nmv. Isto taka ubeden sum deka vo finale francija ke gi Izgazi. Eve ako ne pobedi francija so pojke od 3,4 gola ti pojke ne me gledas na forum. Kako mozi samo takva sporedba da pres nz ti se cudam na mozokot. Ostavija germanija .polska . Francija e so klasa podobra i od germanina

Каков проклет чоек сум јас..пишам прв пат во бет сити поради специјалните хендикепи...Данска-1,Катар со хендикеп 2,5(да не изгуби со 3 и повеќе разлика) и Германија со хендикеп 4,5+ и изгубија точно на границата 5 разлика иако коефициентот беше 1.31..копилињата Германски кога ги играв со Данска да изгубат играа како кучиња и ме заебаа,Хрватска губи од Полска и се мачи со Бразил ама сега издоминираа..зарем е можно господ и сатаната ова да ми го прават?..како е нормално да победи Хрватска со 5 разлика неможам да си објаснам едноставно

Искачам од кладилница и деца трчаат по мене викаат чичо чичо ќе ни ги уплатиш ли тикетиве викам ајде чичино купете по едно пиво и нема проблем,искачам од кладилница им ги давам тикетите и тие палење точакот и фитиљ да ги нема :pos:
Толку си стар бе, чичо да ти викаат ? :icon_lol:

Инаку он топик, вечер Бриж во фиксот нема каде да бега.

Филаделфија - Минесота Пом. 2Е(98,5)

Типов е Минесота да даде помалце од 98,5 така?

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Да пробаме со New Orleans under 98,5.
Холидај е повреден, а неќна и Дејвис се повреди и за вечер не е многу сигурен дека ќе игра.
Плус тоа Пеликаните се во лоша форма у последно време.
Коа Дејвис не игра, Њу Орлеанс губи 13 од 19.
Клиперси после еден мизерен период коа играа тотално без дефанзива у последно време го подобрија тој сегмент и допуштаат по 92,8 поена на последните 5 утакмици.
Скоро сите кај ЛА се во форма.
Пеликаните има 7/8 порази против ЛА.

Кавси 1 1.33 мислам дека ќе победи Кливленд тука. Сакраменто е у серија од 7 порази и допушта по 122 поена во тие утакмици. Не би требало Кавси да има големи проблеми тука.

Еден дабл од овие со коеф 2.5

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom