Kolku gi mrazam ovie Katar ej,da dade Bog da se raspadmat za 3 nedeli po svetskovo.Mater li im ebam grda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во право е Ставро но тој мислеше најверојатно за среброто. Грев ми е за Полска и каков огромен импакт имаат судиите во овој спорт.Не знам што ти е филмот, дискутирав најнормално за квалитетот на екипите. Не сум јас виновен што три чисти немаш.
јас ги изиграв на 8-6 резултат, 2.50 беше за Катар, на 20 евраГо играше некој Катар бе момци? 1.95 беше за чаршафиве, вредеше да се стави една МКД плата, пошо резервиран е пехарот за домаќинов.
Само да ти посакам голем успех во кладењето. Среќно.
Katar ke izgubi finale so pojke od 5,6 gola. Jas bev ubeden deka ke pobedi denes katar i ja pisav imase i poklon koff ama me padna druga nmv. Isto taka ubeden sum deka vo finale francija ke gi Izgazi. Eve ako ne pobedi francija so pojke od 3,4 gola ti pojke ne me gledas na forum. Kako mozi samo takva sporedba da pres nz ti se cudam na mozokot. Ostavija germanija .polska . Francija e so klasa podobra i od germaninaДа. Исто како што се и ГЕР и ПОЛ две класи подобри од Катар.
Како велат америте; ,,тоа што не можеш да го купиш со пари, купи го со многу пари,,
Да се разбереме, боли ме уво кој ќе биде прв, овој спорт за мене е мртов веќе.
Толку си стар бе, чичо да ти викаат ?Искачам од кладилница и деца трчаат по мене викаат чичо чичо ќе ни ги уплатиш ли тикетиве викам ајде чичино купете по едно пиво и нема проблем,искачам од кладилница им ги давам тикетите и тие палење точакот и фитиљ да ги нема![]()
Ахам.Филаделфија - Минесота Пом. 2Е(98,5)
Типов е Минесота да даде помалце од 98,5 така?
Па ваљда 22-3 години има според никотТолку си стар бе, чичо да ти викаат ?
Инаку он топик, вечер Бриж во фиксот нема каде да бега.
3 dade samokolku ima eggert?
Не сум стар беТолку си стар бе, чичо да ти викаат ?
Инаку он топик, вечер Бриж во фиксот нема каде да бега.