- Член од
- 5 април 2011
- Мислења
- 1.920
- Поени од реакции
- 925
I na toj pa so mu e.... a za so ja spuka so fanovite? Vaka naka se iznaigra za golemi klubovi arsenal real totenham sea u psg pa u milan na 33-4 godinni
I na toj pa so mu e.... a za so ja spuka so fanovite? Vaka naka se iznaigra za golemi klubovi arsenal real totenham sea u psg pa u milan na 33-4 godinni
Што беше со Аде сезонава? Слаба минутажа имаше...едино Шервуд му даде шанса и добар беше...
На почетокот од сезоната Тотенхем играше на домашен терен многу лошо за разлика од гостински, фановите исто така беа речиси безгласни на стадион. Потоа тие почнаа да им замеруваат на играчите дека не се на нивото на домашен терен, па Аде им префрли http://www.bbc.com/sport/0/football/29990739 и така почна се.I na toj pa so mu e.... a za so ja spuka so fanovite? Vaka naka se iznaigra za golemi klubovi arsenal real totenham sea u psg pa u milan na 33-4 godinni
Волфсбург има пари да прави чуда,ама паметно играатОд каде толку пари Волфзбург за Ширле да го плати 30 милиони?
Ова е доказ за тоа која мизерија е Ливерпул.
Доколку се реализира трансферот на Куадрадо тогаш Челзи ќе бидат на 1-та позиција со највеќе потрошени пари од 2012.
Пошто други показатели нема.Ова е доказ за тоа која мизерија е Ливерпул.
Ало, збориш за актуелни вицешампиони во ЕнглескаПошто други показатели нема.
Хах, ние ко се вадевме со то бевме актуелни шампиони. И пак не заебаваја.Ало, збориш за актуелни вицешампиони во Енглеска
Лани некој уз муабет пишал дека сте биле актуелни шампиони?Хах, ние ко се вадевме со то бевме актуелни шампиони. И пак не заебаваја.
Од каде толку пари Волфзбург за Ширле да го плати 30 милиони?