Предлог за серии и кратки рецензии

Член од
12 септември 2008
Мислења
746
Поени од реакции
533

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Последна што да изгледав е True Detective и ептен ми се свиѓа, ќе се чека втора сезона.
Препорака за некој серија, акциона или комедија? (иако имам изгледано доста комични серии)

П.С Sopranos или The Wire? (давајте вие предлози ако имате)

Последно уредено:
G

grande-juve

Гостин
Последна што да изгледав е True Detective и ептен ми се свиѓа, ќе се чека втора сезона.
Препорака за некој серија, акциона или комедија? (иако имам изгледано доста комични серии)

И двете, нормално. Сопрано е ко полесна малку за глеање, али по квалитет и двете се врвот. Комедија Seinfeld, па Curb Your Enthusiasm (y)

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945

The Wrong Mans погледни ја од кај комедииве, доста солидна прва сезона а втора уште не сум ја почнал. Ако сакаш и анимирани комедии ѕирни ја Арчер

W

wicked_1

Гостин

SOPRANOS!!!!!

• Ми се допаѓа

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.036
Поени од реакции
6.966

Sopranos ако си guido the wire ако си a real muthafucking G

• Ми се допаѓа

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Гледај ги и двете.Јас ја иам изглеано the wire и ептен ја препорачувам,додека Сопранови ми е во план и според критиките и оцените очигледно треба да се гледа.И двеве серии се во топ 10 серии според сите листи така да која и да ја гледаш нема да згрешиш.

Член од
24 август 2011
Мислења
105
Поени од реакции
35
the wire
на моменти изгледа како развлечување на дејство али ептен е уникатна
во ликовите
се гледа приказната и од детективите, дилерите, наркоманите, дури и политиката како е вмешана во се.

Последно уредено:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
the wire
на моменти изгледа како развлечување на дејство али ептен е уникатна
во ликовите
се гледа приказната и од детективите, дилерите, наркоманите, дури и политиката како е вмешана во се.
Брат ако ја гледа серијава, му ја ебаваш од старт со крајот :)
Размисли тро........

Последно уредено од модератор:
Член од
24 август 2011
Мислења
105
Поени од реакции
35
ставив спојлер само не се прикажува како што треба

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Вака, ми треба предлог на серија од типот на Vampire Diaries, ама да биде mind blowing :D

Kajgana Shop

На врв Bottom