wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.683
- Поени од реакции
- 34.184
link?Хмм... вчера вечер баш читам и се потсетив дека требаше да има во хд досега, си ја пуштив, уште некој саат и готово е, 105 гига
link?Хмм... вчера вечер баш читам и се потсетив дека требаше да има во хд досега, си ја пуштив, уште некој саат и готово е, 105 гига
И двете, нормално. Сопрано е ко полесна малку за глеање, али по квалитет и двете се врвот. Комедија Seinfeld, па Curb Your EnthusiasmПоследна што да изгледав е True Detective и ептен ми се свиѓа, ќе се чека втора сезона.
Препорака за некој серија, акциона или комедија? (иако имам изгледано доста комични серии)
П.С Sopranos или The Wire? (давајте вие предлози ако имате)
The Wrong Mans погледни ја од кај комедииве, доста солидна прва сезона а втора уште не сум ја почнал. Ако сакаш и анимирани комедии ѕирни ја АрчерПоследна што да изгледав е True Detective и ептен ми се свиѓа, ќе се чека втора сезона.
Препорака за некој серија, акциона или комедија? (иако имам изгледано доста комични серии)
SOPRANOS!!!!!Последна што да изгледав е True Detective и ептен ми се свиѓа, ќе се чека втора сезона.
Sopranos ако си guido the wire ако си a real muthafucking GПоследна што да изгледав е True Detective и ептен ми се свиѓа, ќе се чека втора сезона.
Брат ако ја гледа серијава, му ја ебаваш од старт со крајотthe wire
на моменти изгледа како развлечување на дејство али ептен е уникатна
во ликовите
се гледа приказната и од детективите, дилерите, наркоманите, дури и политиката како е вмешана во се.