ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.812
- Поени од реакции
- 44.142
Да цркне Сител бе пизда им материна!
Ја гледам стрикно со руски коментатори,тие па мислиш коментираат војна...МОРА нашиве да обезбедат преноси, МК коментатори. Мора. Не е ова решение денес српски канали утре бугарски и така у круг. Донегде е добро бе, се угушивме од српски коментатори. Ќе му ебам матер и на Вишко и на другарчињата со тоа нивниот смрден јазик.
Подобро стримови ќе си барам со англиски коментатор отколку српски канали all the way. Ми скисна веќе од комшииве, реално.
Анал5 е проблемот повеќе на чело со таа животињата мирчевски. Ах живи да се запалат ,до последен кабел да им изгори таа смешка од ''телевизија''Да цркне Сител бе пизда им материна!
Па шо не откупат права ако е така? Еве ги од една страна се жалат оти многу скапи биле, затоа само во среда даваат ЛШ, од друга страна праат гомнарии. Не оди така таа.МОРА нашиве да обезбедат преноси, МК коментатори. Мора. Не е ова решение денес српски канали утре бугарски и така у круг. Донегде е добро бе, се угушивме од српски коментатори. Ќе му ебам матер и на Вишко и на другарчињата со тоа нивниот смрден јазик.
Подобро стримови ќе си барам со англиски коментатор отколку српски канали all the way. Ми скисна веќе од комшииве, реално.
И плус нема да има којзнае каков профит, затоа што сигурно би се доплаќало за таа ТВ, а како што знаеме мал беше бројот и на претплатници до сега на додатните спортски канали. Така да врти сучи само стримовите се решение за сега, освен ако не дојде брато Субрата да ни направи една за без пари таква. ЈК Нема да дојдеЕдинствено решение е еден македонски СК. (телевизија со таков концепт) Ама таква опција е нереална, треба мноооогу пари да фрли некој уште од старт.![]()
Од чија страна?A meeting between Anderson's agents and Internacional's president is expected to happen tomorrow, Anderson expected to sign a 4-year deal.
Андерсон во Интернасионал за 3.5 милиони, најголемата измама ever
ова погоре е пастирано од бразилски кореспондент за Скај Спортс, нека побрзаат самоВидов сабајлево на Дејли Мејл, али ми се виде too good to be true ...![]()