Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
МОРА нашиве да обезбедат преноси, МК коментатори. Мора. Не е ова решение денес српски канали утре бугарски и така у круг. Донегде е добро бе, се угушивме од српски коментатори. Ќе му ебам матер и на Вишко и на другарчињата со тоа нивниот смрден јазик.

Подобро стримови ќе си барам со англиски коментатор отколку српски канали all the way. Ми скисна веќе од комшииве, реално.

Член од
16 април 2008
Мислења
2.527
Поени од реакции
2.383
МОРА нашиве да обезбедат преноси, МК коментатори. Мора. Не е ова решение денес српски канали утре бугарски и така у круг. Донегде е добро бе, се угушивме од српски коментатори. Ќе му ебам матер и на Вишко и на другарчињата со тоа нивниот смрден јазик.

Подобро стримови ќе си барам со англиски коментатор отколку српски канали all the way. Ми скисна веќе од комшииве, реално.
Ја гледам стрикно со руски коментатори,тие па мислиш коментираат војна...

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Да цркне Сител бе пизда им материна!
Анал5 е проблемот повеќе на чело со таа животињата мирчевски. Ах живи да се запалат ,до последен кабел да им изгори таа смешка од ''телевизија''

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
И нив ќе ги фати чадот утре кога ќе забранат Ѕвезде Гранда, Пинкове ѕвездице и други српски гомнарии.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142

Па шо не откупат права ако е така? Еве ги од една страна се жалат оти многу скапи биле, затоа само во среда даваат ЛШ, од друга страна праат гомнарии. Не оди така таа.

И не е поарно на стрим, оти прво страшно кочат некои, второ реклами фрчат од страните, трето не е исто да гледаш на компјутер и на телевизор. :) Ми е гајле каде гледам и на кој јазик е, сакам да гледам фудбал како човек. :)

Спорт Клуб си има супер концепт. Даваат 300 првенства и купови, даваат Ф1, даваат тенис, НБА и Евролига, даваат разни прегледи, емисии пред и по натпреварите и слично. Нашите и да даваат, ќе се вклучуваат покасно 10 минути оти не завршила епизодата од Фериде.

Единствено решение е еден македонски СК. (телевизија со таков концепт) Ама таква опција е нереална, треба мноооогу пари да фрли некој уште од старт. :)

Последно уредено:

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.941
Поени од реакции
4.457
Единствено решение е еден македонски СК. (телевизија со таков концепт) Ама таква опција е нереална, треба мноооогу пари да фрли некој уште од старт. :)
И плус нема да има којзнае каков профит, затоа што сигурно би се доплаќало за таа ТВ, а како што знаеме мал беше бројот и на претплатници до сега на додатните спортски канали. Така да врти сучи само стримовите се решение за сега, освен ако не дојде брато Субрата да ни направи една за без пари таква. ЈК Нема да дојде :cool:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
A meeting between Anderson's agents and Internacional's president is expected to happen tomorrow, Anderson expected to sign a 4-year deal.

Андерсон во Интернасионал за 3.5 милиони, најголемата измама ever

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
A meeting between Anderson's agents and Internacional's president is expected to happen tomorrow, Anderson expected to sign a 4-year deal.

Андерсон во Интернасионал за 3.5 милиони, најголемата измама ever
Од чија страна? :cautious:

Член од
14 април 2012
Мислења
33.053
Поени од реакции
68.055
Видов сабајлево на Дејли Мејл, али ми се виде too good to be true ... :ROFLMAO:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Видов сабајлево на Дејли Мејл, али ми се виде too good to be true ... :ROFLMAO:
ова погоре е пастирано од бразилски кореспондент за Скај Спортс, нека побрзаат само :D 140-150 кркушки неделно за плата ќе се ослободат од Флечер и Андерсон.

Kajgana Shop

На врв Bottom