Предлог за серии и кратки рецензии

• Креатор на темата Креатор на темата Акаша
  • Време на започнување Време на започнување
Последна што да изгледав е True Detective и ептен ми се свиѓа, ќе се чека втора сезона.
Препорака за некој серија, акциона или комедија? (иако имам изгледано доста комични серии)

П.С Sopranos или The Wire? (давајте вие предлози ако имате)

Последно уредено:
Последна што да изгледав е True Detective и ептен ми се свиѓа, ќе се чека втора сезона.
Препорака за некој серија, акциона или комедија? (иако имам изгледано доста комични серии)

И двете, нормално. Сопрано е ко полесна малку за глеање, али по квалитет и двете се врвот. Комедија Seinfeld, па Curb Your Enthusiasm (y)

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2

The Wrong Mans погледни ја од кај комедииве, доста солидна прва сезона а втора уште не сум ја почнал. Ако сакаш и анимирани комедии ѕирни ја Арчер

SOPRANOS!!!!!

• Ми се допаѓа

Sopranos ако си guido the wire ако си a real muthafucking G

• Ми се допаѓа
Гледај ги и двете.Јас ја иам изглеано the wire и ептен ја препорачувам,додека Сопранови ми е во план и според критиките и оцените очигледно треба да се гледа.И двеве серии се во топ 10 серии според сите листи така да која и да ја гледаш нема да згрешиш.

the wire
на моменти изгледа како развлечување на дејство али ептен е уникатна
во ликовите
се гледа приказната и од детективите, дилерите, наркоманите, дури и политиката како е вмешана во се.

Последно уредено:
the wire
на моменти изгледа како развлечување на дејство али ептен е уникатна
во ликовите
се гледа приказната и од детективите, дилерите, наркоманите, дури и политиката како е вмешана во се.
Брат ако ја гледа серијава, му ја ебаваш од старт со крајот :)
Размисли тро........

Последно уредено од модератор:
ставив спојлер само не се прикажува како што треба

Вака, ми треба предлог на серија од типот на Vampire Diaries, ама да биде mind blowing :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom