- Член од
- 29 март 2013
- Мислења
- 214
- Поени од реакции
- 92
Mislam deka gi ima na OBNНИкаде
Mislam deka gi ima na OBNНИкаде
Кажи од колку саатот ги даваат?Mislam deka gi ima na OBN
а пак демек овие другиве срања што едно по друго ги даваат се гледаниЗатоа што последната сезона не беше гледана кај нас.
Да и тоа многу.а пак демек овие другиве срања што едно по друго ги даваат се гледани
Потполно си во право кај и го немаат гледано како што треба па и јадат уште трициЛуѓе вие незнаете што зборите ептен сте отидени,а знам зошто,бидејќи сте премалце информирани за филмов и за Турција...Ова е најгледаниот филм во Турција моментално а и доста во светот го гледаат..одете на Youtube и ке видите колку се гледани клипчињата..и ептен ме нервира тоа што зборите на празно коа појма немате со е филмов и за што се работи..Ова со иде на А1 ни мене не ми се свиѓа,ептен се стари епизодите..колку што знам во Турција моментално е 7ма Сезона,ако не грешам..А Шекерка и Ѓумуш неможат да се споредуваат со овој филм:nenene:..
Ептен си смешен бре другар,коа ке напраи Шпанија ваков филм ти мене да ми се јавиш..Оди на сајтови и ке видиш колку е скап овој филм,зошто не гледаш Македонски Серии ондак?зар има такви у оваа држава??..и никој не те тера да ја гледаш гледај си БАНДИНИ изгледа тоа ти е поинтересно:pos2: а сихронизацијава го уништува филмов само ништо друго..
Strasno!Vo MKD ovoj seriski film prekinaa da go emituvaat uste vo 2013 godina mislam, posledna epizoda sto ja emituvaa bese onaa epizodata koga na svadba go ubija Memati Bas desnata raka na Polat Alemdar !
Da Taa bese, toa bese i krajot na 6-ta sezona i vekje ne se imituvase ponatamu.Strasno!
Ama bez Memati ne e isto.Da Taa bese, toa bese i krajot na 6-ta sezona i vekje ne se imituvase ponatamu.
a do sega ima ovoj film 10 sezoni
a vekje i druga kje pocne.
Tocno e toa ama sega ima povekje akcija i se pojavuvaat i mnogu pojaki,Ama bez Memati ne e isto.
Da ama gledaj gi i drugite sezoni na internet gi imas so srpski prevod, da vidis kolku e pojako.Vo MKD ovoj seriski film prekinaa da go emituvaat uste vo 2013 godina mislam, posledna epizoda sto ja emituvaa bese onaa epizodata koga na svadba go ubija Memati Bas desnata raka na Polat Alemdar !
Jas redovno gledav Dolina na Volcite / Kurtlar Vadisi od prvata epizoda sto pocnaa da ja emituvaat ako se sekavate na A1 TV uste pocetokot na 2010 god. onaa najprvata sezona koga Ali Candan stana Polat Alemdar, so Cakar, Tombalaci-Mehmet, Testere-Necmi, Laz-Ziya, Implikci, Tuncay Kantarci, Mehmet Karahanli i.t.n. potoa onaa sezona sto bese so onoj Iskender Buyuk, potoa sezonata so onoj Amerikanskiot agent vo Turcija Aron Feller i.t.n. posledna epizoda sto ja imam gledano, a voedno i posledna epizoda sto ja emituvaa na nasive televizii bese onaa koga desnata raka na Polat Alemdar verniot prijatel Memati Bas bese ubien na svadba i od togas zavrsi emituvanjeto na ovaa serija vo MKD !
P.S. Najveke mi bese interesen onoj Zaza
Da ama da e igran film ke sednam ke go izgledam makar i nekolku saati da trae, no da se zafakam da gledam seriski film uhh bez razlika dali se 50, 100 ili poveke epizodi, nemam tolku vreme, a ni zivci [DOUBLEPOST=1500139328][/DOUBLEPOST]Da ama gledaj gi i drugite sezoni na internet gi imas so srpski prevod, da vidis kolku e pojako.
Prvo pocna na A1 TV pocetokot na 2010 pa potoa na Kanal 5 prodolzi serijata bidejki letoto 2011 godina A1 TV ja zatvorija, potoa premina na Kanal 5, a oni ja prekinaa serijata so emituvanje pocetokot na 2013 godina !Da da i jas go gledam od togas a koga prestanaa da go emituvaat poso i edno vreme i na kanal 5 go imase, jas prodolziv na turski da go gledam mnogu dobar film stvarno zaza legenda