Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе знам до толку, ама пак турските серии општо ми се многу за никаде:nesvest:Ne e lubovna serija :back:, tuku :violent1::violent1::violent1:...:salut:
Намерно сака А1 да пропадни...
Програмата во последно време е :nev::nerv:
Tapa seЕфтина турска серија. Во Турција никој не ги гледа, па ги пуштаат на простиот балкански народ за да направат демек добар буџет.

KURTAL VADISI:pos2::pos2::pos2:Имево кине начисто
Инаку не ја гледам и не планирам да ја загледам. Да беше шпанска или од која и да било друга држава ќе ја гледав. Ај сихронизацијава се тепа некако, ама толку ми се одбивни турскиве серии тоа е нешто неописиво со зборови:nesvest:
..и никој не те тера да ја гледаш гледај си БАНДИНИ изгледа тоа ти е поинтересно:pos2: а сихронизацијава го уништува филмов само ништо друго..1. Кажи една македонска серија која ја даваат моментално па да ја гледам?Ептен си смешен бре другар,коа ке напраи Шпанија ваков филм ти мене да ми се јавиш..Оди на сајтови и ке видиш колку е скап овој филм,зошто не гледаш Македонски Серии ондак?зар има такви у оваа држава??..и никој не те тера да ја гледаш гледај си БАНДИНИ изгледа тоа ти е поинтересно:pos2: а сихронизацијава го уништува филмов само ништо друго..

1. Кажи една македонска серија која ја даваат моментално па да ја гледам?
2. Од кај извади дека гледам Сител Бамбини овај бандини![]()
Абе не порекувам дека сум паметенМакедонска серија у моментов нема а не верувам ни дека некад ке има...а за Бандини убеден сум дека ти е поинтересна пошто оваа ептен ти била глупа,ти ептен паметен чоек си бил па вакви серии не ти се свиѓале :pos2:

, ама се од ова новиве серии шо ги извадија на чело со Благица се убиј боже. Па и сихронизацијава мислам дека ја убива и таа малку убавина што ја има серијата
Абе не порекувам дека сум паметен, ама се од ова новиве серии шо ги извадија на чело со Благица се убиј боже. Па и сихронизацијава мислам дека ја убива и таа малку убавина што ја има серијата
![]()
Еднаш случајно менувајќи програми налетав на серијава. Музиката ми е страшно одбивна и не можам да ја поднесам повеќе од 15 секунди. Од тогаш ја немам пуштено уште еднаш. Без разлика дали приказната е добра, серијата делува ефтино (премногу аматерски кадри, како МТВ да ја режирала) и иритира со својата третокласна и еднолична музика.