Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова ќе одличен дил доколку се случи.Шурле аут,Квадрадо ин.Ема напад знае да игра,ем одбрана,баш по вкусот на Мурињо.(y)

Abe toj Willian ima gol dadeno?Mn glup covek bil be,3 pati sum go videl do sea sam pred gol,1 bese i bez golman,4 precki pogodi ebago :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Нема срека ти од 4 пречки да погодиш и да не дадиш гол треба да си голем малер

Кога го поврзуваа со Јунајтед летово искрено сакав да го земат, изгледа ради хајпот што се дигна. Сеа ми е само просечен играч, прво и прво нема фаца за да биде world class играч. xD

Да беше Торес тој што ке шутирасе имаше шанси и капијата да ја промаши ама Вилиан НЕ :neetaka:

Тоа е тоа, почнаа да му вадат клипови од минатото.
Сега ќе видите како за обични стартови ќе го има по весници, ќе се бараат казни итн итн...
Ovoj se motivira od toa, ne go razbira konceptot "mediski progonuvan". AS u Spanija celi kolumni pisese za dzabe koa ne mu cue.
Sekako mediumite u PL se uzas za sekoj so e targetiran, izlisna e sporedba so nekakva Marca ili AS

Медиумите во Шпанија не можат на мал прст да им се фатат на Енглезите во креирање на општа слика за одредена ствар.
Ке прават 3 пати поголема помпа при наредниот испад на Коста, и ке мора од ФА да го казнат поригорозно. Дали се мотивира тој, сосема небитно ке биде ако му лепнат некој бан од 10 утакмици нареден пат.

Она што го направи Арда синоќа, да беше у Англија, до сега кривична ке му стегнеа.

Замисли,пречка да шутнеше од овде :D
Тоа би било врв :D
Шала на страна, има дадено неколку супер голови надвор од шеснаесетник, а и првиот не му е лош.

Ама многу повеќе трча по противнички играчи и покрива по цел терен него што доаѓа во позиции за гол. Дури и Мурињо еднаш рече дека му кажал да гледа барем по три шутеви да има на секој натпревар.

Тогаш дојде на вистинското место, мотивација ќе има во изобилие само нека продолжи со глупости. Ќе се мотивираат меѓусебно со британските медиуми.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom