Гo мaвaше линискиoт сo кoпaчкaШто е финтава со Арда за тие што ја немаат гледано утакмицата ?
Не му кажувај бе, сега и тој ќе напраи десетина.Гo мaвaше линискиoт сo кoпaчкa![]()
Тaкa јa фрли де. Сaмo штo гo утнaПовеќе ми изгледа како да го дупеше оти ќе го мавне, ова го маваше со копачката како го кажувате изгледа како да ја фрлил по него ала Ферги по Бекам. xD
Шо знам некако како да "го лобува" ми изгледа, нема ли од друга камера видео? xDТaкa јa фрли де. Сaмo штo гo утнa![]()
Кaкo дa гo лoбувaШо знам некако како да "го лобува" ми изгледа, нема ли од друга камера видео? xD
Види го бе све да му ебам најмило у пичка, одма у несвес падна мислеше изгледа дека од публика го маваат или Раул Гарсија со палка го опна.. Да ти ебам пичката мајчина лигава, како би го рогал.... Брејјј колку сакам да сум фудбалер професионален да можам да ги рогам овие мртвиве... Само Пепе е за пичкиве гнасни.
Нема лабавоАкинфенва на снепчат. Има да го искине Коста ако го види
![]()
Алба во Интер би бил најдобар играч на секоја можна позиција. Џас сеин.Види го бе све да му ебам најмило у пичка, одма у несвес падна мислеше изгледа дека од публика го маваат или Раул Гарсија со палка го опна.. Да ти ебам пичката мајчина лигава, како би го рогал.... Брејјј колку сакам да сум фудбалер професионален да можам да ги рогам овие мртвиве... Само Пепе е за пичкиве гнасни.
Тоа не го менува фактот дека е најлигава пичка од сите играчи.Алба во Интер би бил најдобар играч на секоја можна позиција. Џас сеин.