- Член од
- 7 октомври 2011
- Мислења
- 9.377
- Поени од реакции
- 11.748
На Роналдо му беа бетер али џабе кога на овој тоа не му е битно.И на толку пари ќенеф заби да имаш...
Не се достапни зимава, хибернираат. На лето ќе се разбудат и ќе потпишат за Јунајтед.Пак до последен ден ќе чекаме да купат некој играч или да?![]()
Огден твитна преска за Драгович демек ама го избриша твитот после.Не се достапни зимава, хибернираат. На лето ќе се разбудат и ќе потпишат за Јунајтед.
Па реално Ливерпул-Вест Хем ќе биде поинтересна од нашата.Бидејќи стана обичај да се кажува овде дали ќе не даваат на СК или не, еве јас уште сега ќе кажам за следните 2 натпревари. Копилињата нема да не даваат нас во сабота туку Ливерглувците, а во Вторник во 20:45 ќе не има на СК2 против Кембриџ. Поз![]()
Ама јас сум на близу....Бидејќи стана обичај да се кажува овде дали ќе не даваат на СК или не, еве јас уште сега ќе кажам за следните 3 натпревари. Копилињата нема да не даваат нас во сабота туку Ливерглувците, а во Вторник во 20:45 ќе не има на СК2 против Кембриџ. После тоа на 8ми (Недела, идната) ќе не даваат на СК2 против Вест Хем. Поз![]()