Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
10841749_10152670197608517_6805059461724957451_o.jpg

Хајлајтс од натпреварот, линк има некој?

Тоа е тоа . Ме нервираше како игравме прво полувреме ама се оправивме после. Со Сити очекувам да бидат уште подобро подготвени и да почнеме да се радуваме на титула

Добар меч мада непотребно се истрошија и повредија играчиве. Се надевам дека повредите на Луиз и Фабрегас не се сериозни, особено на Фабрегас оти ќе биде голем хендикеп за нас ако не игра против Сити.
Зума, Куртоа ми го направија ќејфот мечов како одиграа, и двајцата феноменални. Коста исто ми правеше мерак што докажуваше какво дрско куче е :D

Иначе ако немате слики од собиранкава да знаете дека следен пат кога ќе организирате клоци ќе јадете ради тоа.

Бевме во период на пад на форма, нормално е сепак неможи цела сезона во исто темпо да играт. Чист пример Реал, кој дур беше во форма се газеше пред себе, а сега со Кордоба со пенал во завршница победи.
Со оваа победа би требало да влезиме во форма и серија од победи.
На денешната утакмица во прв план беа голманите со многу важни одбрани, нормално за нас важна добрата партија на Куртоа. Диего Коста реално неспортски двапати постапи, еднаш згазна на ногата на Џан и еднаш на копачката на Шкртел, исто и многу лесно паѓа. Добро, дава голој, одличен напаѓач е, ама мора да се одвикни од вакви работи, се зголемува омразата која и така е голема спрема нас, сепак ние никогаш сме немале дајвери, циркузанти.
Сепак важно е и на потешки утакмици со не баш фантастична игра да се победи 1-0 и да се чека во финале Шефилд / Тотенхем, нормално очекувам дека Купот ќе биди наш.
Со оваа победа се зголеми моралот и мотивацијата за следната утакмица сигурно.
Дома играме со најголемиот ривал за титула, со победа можи да се освои титулата, ќе одиме на +8 и после ќе треба да изгубиме 3 утакмици, а Сити да победи се до крајот, шо би изгледало чудо
И очекувам подобра и понапаѓачка игра против Сити уште од првото полувреме, да дадеме гол и после со црвста игра рутински да победиме.

Добар меч мада непотребно се истрошија и повредија играчиве. Се надевам дека повредите на Луиз и Фабрегас не се сериозни, особено на Фабрегас оти ќе биде голем хендикеп за нас ако не игра против Сити.
Зума, Куртоа ми го направија ќејфот мечов како одиграа, и двајцата феноменални. Коста исто ми правеше мерак што докажуваше какво дрско куче е :D

Иначе ако немате слики од собиранкава да знаете дека следен пат кога ќе организирате клоци ќе јадете ради тоа.
Нема слики [emoji17]

Донев, Транкилити( извини вака што го пишав) и Детелинка не се гледаат до мене беа[emoji14]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom