Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене нема шанси да ме утнеш.Па и @true blue не дојде? Или ја не го познав?![]()
Тој габарит не се утиња. 
Јбг, вечерва не можев, оправдано. 
Не е мое, имаше друг за Ливерпул до мене. Пеџа ме маркира на сликатаИ да, за со Сити сум да!Јбг, вечерва не можев, оправдано.
Иначе на сликава ги препознавам само Редхед, мислам дека лево е драгонот и десно Пеџа (и шалчето на Рики).![]()

А ок, пошто ја добив дојава (ко Адеми) дека ќе бидете присутни ти и Пеџа, не знаев дека поише ќе имало.Не е мое, имаше друг за Ливерпул до мене. Пеџа ме маркира на сликата![]()
[DOUBLEPOST=1422404401][/DOUBLEPOST]Абе никој не ми кажува: Ако го суспендираат Коста за стартов(иве), дали казната ќе му важи и за ФА Куп/ПЛ? Т.е. кај нас само за ПЛ. 
Донев не се гледа 123456 е тоаМене нема шанси да ме утнеш.Тој габарит не се утиња.
Иначе, не ја гледав, Куртоа глеам супер одбрани, гол ала Бане и морам да кажам дека сум разочаран од двата неспортски потези на Коста, посебно првиот (вториот ајде може и да не е намерен, ама првиот беше).
И да, за со Сити сум да!Јбг, вечерва не можев, оправдано.
Иначе на сликава ги препознавам само Редхед, мислам дека лево е драгонот и десно Пеџа (и шалчето на Рики).![]()

ау сеа идам ако треба на патерициЗначи за во сабота против Сити би оделе
1. @Донев
2. @123456
3. @Redhead
4. @true blue
Додавајте се ако има други. Плус @Peja989 @RickyLFC9 @Ilumious @TheWhiteMamba и други некои ако сакате да не бодрите и малце и вие да се радувате на големи победи, добредојдени сте![]()

Не го спомнав Донев, Златко го спомнав пошто знам дека има смеѓа коса.Донев не се гледа 123456 е тоа

Како зависи кое време, од 18:30 се играЗависи кое време, сабота со Сити можам и јас да дојдам![]()