Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
B8ZHLDGIEAEe8hu.jpg

Па и @true blue не дојде? Или ја не го познав? :D
Мене нема шанси да ме утнеш. :D Тој габарит не се утиња. :D

Иначе, не ја гледав, Куртоа глеам супер одбрани, гол ала Бане и морам да кажам дека сум разочаран од двата неспортски потези на Коста, посебно првиот (вториот ајде може и да не е намерен, ама првиот беше).

И да, за со Сити сум да! :D Јбг, вечерва не можев, оправдано.
Иначе на сликава ги препознавам само Редхед, мислам дека лево е драгонот и десно Пеџа (и шалчето на Рики). :D

Иначе на сликава ги препознавам само Редхед, мислам дека лево е драгонот и десно Пеџа (и шалчето на Рики). :D
Не е мое, имаше друг за Ливерпул до мене. Пеџа ме маркира на сликата :D

Не е мое, имаше друг за Ливерпул до мене. Пеџа ме маркира на сликата :D
А ок, пошто ја добив дојава (ко Адеми) дека ќе бидете присутни ти и Пеџа, не знаев дека поише ќе имало. :D[DOUBLEPOST=1422404401][/DOUBLEPOST]Абе никој не ми кажува: Ако го суспендираат Коста за стартов(иве), дали казната ќе му важи и за ФА Куп/ПЛ? Т.е. кај нас само за ПЛ. :D

Последно уредено:
Мене нема шанси да ме утнеш. :D Тој габарит не се утиња. :D

Иначе, не ја гледав, Куртоа глеам супер одбрани, гол ала Бане и морам да кажам дека сум разочаран од двата неспортски потези на Коста, посебно првиот (вториот ајде може и да не е намерен, ама првиот беше).

Донев не се гледа 123456 е тоа

Значи за во сабота против Сити би оделе

1. @Донев
2. @123456
3. @Redhead
4. @true blue

Додавајте се ако има други. Плус @Peja989 @RickyLFC9 @Ilumious @TheWhiteMamba и други некои ако сакате да не бодрите и малце и вие да се радувате на големи победи, добредојдени сте :D

Значи за во сабота против Сити би оделе

1. @Донев
2. @123456
3. @Redhead
4. @true blue

Додавајте се ако има други. Плус @Peja989 @RickyLFC9 @Ilumious @TheWhiteMamba и други некои ако сакате да не бодрите и малце и вие да се радувате на големи победи, добредојдени сте :D
ау сеа идам ако треба на патерици :vozbud: :D

Лошо сум прочитал. Ватрослав е со шалот ,а пред драгонски е Крки

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom