Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ми текнува на еден твој пост, кога Македонецов ја прашуваше Фросе, дали таа ги праела тие играчките шо беа горе на странава за празнициве, и ти кога се уфрли, и пиша - Какво кокетирање на Топџијата. :pos::pos: Врескав дома кога го прочитав.
All time winner е то :)))

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
леле ситуацијава со ‘‘работната дозвола‘‘ ме потсети на понудата на венгер од 1 фунта повеќе од откупната клаузула на суарез :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.507
Поени од реакции
10.265
леле ситуацијава со ‘‘работната дозвола‘‘ ме потсети на понудата на венгер од 1 фунта повеќе од откупната клаузула на суарез :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Ме интересира како ги поврза овие две ситуации?Работната дозвола со една фунта повеќе?

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Ме интересира како ги поврза овие две ситуации?Работната дозвола со една фунта повеќе?
the story goes чекале од арсенал на работна дозвола за да го купат играчот,а у меџувремену еврото паѓа, и дур ја читав приказната на скај спортс ми текна на понудата за суарез.
Иначе паметен бизнис е ова од арсенал , две неделни плати на фалкао се тоа бре

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.507
Поени од реакции
10.265
the story goes чекале од арсенал на работна дозвола за да го купат играчот,а у меџувремену еврото паѓа, и дур ја читав приказната на скај спортс ми текна на понудата за суарез.
Иначе паметен бизнис е ова од арсенал , две неделни плати на фалкао се тоа бре
Затоа и те прашав,знам шо е работата ама никако не можам да ги поврзам овие две работи. :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Секогаш ќе остани енигма дали ако на Мојс му ги купеа Шо, Рохо, Ерера, Блинд, Ди Мариа и Фалкао ќе беше подобар од Ван Гал. Статистиката вика дека #ВанГениј и со ваков тим исто бодови (+/- 3) како и Мојс, кој едино засилување му беше Фелаини. И Мата во јануари. Тоа дека Ферги освој титула со такви тешко просеци како Клеверли е друга работа. Еден е Ферги. Ако #ВанГениј е толку добар немаше да купува нов тим, тотално, туку ќе се натпревруваше со тоа што го имаше на Олд. Исто како што правеше Мојс.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Затоа и те прашав,знам шо е работата ама никако не можам да ги поврзам овие две работи. :)
Епа за тоа да го дознаеш треба да измислиш некоја машина за спојување мозоци , нешто налик на инцепшн па да се запознаеме и јас да ти дозволам да ја користиш на мене , е тек тогаш можеби ке дознаеш како сум ги сврзал тие две работи. До тогаш никако нема да ги поврзеш.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.916
Секогаш ќе остани енигма дали ако на Мојс му ги купеа Шо, Рохо, Ерера, Блинд, Ди Мариа и Фалкао ќе беше подобар од Ван Гал. Статистиката вика дека #ВанГениј и со ваков тим исто бодови (+/- 3) како и Мојс, кој едино засилување му беше Фелаини. И Мата во јануари. Тоа дека Ферги освој титула со такви тешко просеци како Клеверли е друга работа. Еден е Ферги. Ако #ВанГениј е толку добар немаше да купува нов тим, тотално, туку ќе се натпревруваше со тоа што го имаше на Олд. Исто како што правеше Мојс.
Ja mislam deka I LSH ke osvoeshe...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јас мислам Арсенал да си го земе Мојс пост Венгер :icon_lol: Ај искрено колку од вас би го зеле Мојс после Венгер? Никој? Не глумете лудило ондак. Сеа испаѓа не му ги купиле играчите на Мојс затоа слаб бил, а лани секоја втора доскочица почнуваше си "Не е тоа оправдување Мојс наследи шампионски тим..." :icon_lol:

ах бе Македонец нели ПЛ експерт си да го ебам, дај читни нешто како се одвивале работите, зашто не му купиле играчите кои ги сака и што всушност се случувало, ко така Венгер ваш со Озил лани заврши пак на иста позиција па никому ништо.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Чекај бе, не сакаше да каже магистеров дека Мојс е добар тренер, туку дека ЛВГ не е :icon_lol:

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Мојс го купи Фелаини па Ван Гал подобро го користи, а слепецот играч го направи.

Јас па мислев нема енигми за магистри.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.916
Чекај бе, не сакаше да каже магистеров дека Мојс е добар тренер, туку дека ЛВГ не е :icon_lol:
Треба да си стварно глуп да го тврдиш истото со оглед на сиви-то што го има.
Моментално, најголемата кочница на Ван Гал му е егото. До кога ке испаштаме, ке видиме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom