Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
3 февруари 2014
Мислења
652
Поени од реакции
516
Добар си беше Андерсон, не хејтајте сега...[DOUBLEPOST=1422301734][/DOUBLEPOST]За малку и асистенција ќе направеше во последните минути ама офсајд беше тоа детето таму...

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.752
Поени од реакции
11.655
Играме со Престон/Шефилд Јунајтед во гости ако ги поминеме Кембриџ.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Валдес мислам дека требаше да реагира подобро....во негов агол беше оваа...

Џејмс позитивно ме изненадува....изгледа како Рафаел во “смирена“ варијанта

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
почнаа муабети во Шпанија за Лапорт, играчот сакал тука да игра, налик трансферот на Ерера, клаузулата е 31 милион. Може да се искористи ова што паѓа еврото.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
А со Александар Драговиќ од Динамо Киев до кај е работата ќе доаѓа ли или само шпекулација беше тоа околу тоа дека трансферот е пред комеплетирање?

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.618
Поени од реакции
8.322
Реал се под истрага од ФИФА и можно е да добијат трансфер бан со други зборови Де Геа ...

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Ама Де Геа го продадовме ние веќе. Џабе бан ако добијат нивни си е.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
почнаа муабети во Шпанија за Лапорт, играчот сакал тука да игра, налик трансферот на Ерера, клаузулата е 31 милион. Може да се искористи ова што паѓа еврото.
Оној гилем блаугшжџ или како и да е пишал 31мил ФУНТИ ,тоа е премногу

R

red.devil

Гостин
The player is happy to move if the right fee is paid... њтф
Демек ако не им платат добра сума на Билбао нема да е среќен да си замине?! :unsure:

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Па можи и ако платат колку шо треба да сака да си остани.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Крај 2:1
Стрелци Ник пауел и Пади мекнер.
Пади , БЛекет , Рис Џејмс и Јанко имаат 10ка од мене, супер изиграа децата.
Ник некако ми е ист , ниту се подобрил ниту се влошил.
Не го знам тоа детето Андерсон , добар беше ,на моменти потсеќаше на Сколси:LOL:
А Валдес ко за прва утакмица после толку пауза не беше лош, но никако не може да биде прв голман на Јунајтед. Голот што го прими мораше да го одбрани , слаб со нафрлувањата....
Переира одличен е , треба да му даде повеќе шанса ЛВГ , може ке блесне.

Дур ја гледав утакмицата цело време си мислев дека овие ‘‘деца‘‘ ќе го тепаа кембриџ 3:2

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
The player is happy to move if the right fee is paid... њтф
Демек ако не им платат добра сума на Билбао нема да е среќен да си замине?! :unsure:
Тоа повеќе е за Билбао ваљда, само е лошо поставена реченицата. :D Нешто у смисла "ако плати Јунајтед доволно за да прифатат од Билбао, Лапорт е среќен да оди во Јунатед". :D[DOUBLEPOST=1422307019][/DOUBLEPOST]@budaletinka_r квизот до каде е?

Последно уредено:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Лапорт е еден од најталентираните млади дефанзивци. Тоа што клаузулата му е 42 милиони евра не ме интересира, до вчера се кукаше како Хазард киднал за некој милион плус. Изглеа има нешто чим се довикуваат двеве страни преку новини, е сеа дали ќе имаат време до 31ви да ја напраат пак таа дубарата со данокот ќе видиме, како и да е, немам ништо против овој играч :)

@red.devil Тоа што го кажа Џон + фактот што за сума под клаузулата не го даваат.

Kajgana Shop

На врв Bottom