Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.885
Поени од реакции
21.818
погба да добиваше шанса како што добиваа некои умрени фаци како велбек клеверли гибсон и компанија немаше да го правиме муабетов денес за купување. погба јас го видов на 5-6 натпревари а и тие што ги добиваше како шанса беа баш онака фрлање во огин. тоа е дечки велбек научи да оди (штета не научи да игра фудбал) играајќи за прв тим на јунајтед а некои се убија од играње за младинци.

Член од
16 април 2008
Мислења
2.527
Поени од реакции
2.383
погба да добиваше шанса како што добиваа некои умрени фаци како велбек клеверли гибсон и компанија немаше да го правиме муабетов денес за купување. погба јас го видов на 5-6 натпревари а и тие што ги добиваше како шанса беа баш онака фрлање во огин. тоа е дечки велбек научи да оди (штета не научи да игра фудбал) играајќи за прв тим на јунајтед а некои се убија од играње за младинци.
И остана доследен не рече лош збор за никого во Манчестер и уште изјави дека сакал да игра пак кај нас иако не добил шанса, а Велбек отиде во Арсенал и кажа дека тоа му била желба од мал.Фергусон беше факторот икс кај нас и просеците ги правеше да изгледаат како топ класа фудбалери ама кога го нема више него мислам дека редно време е да се купуаат класа играчи.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.951
Поени од реакции
11.786
Многу сањате за Погба, малиот е печен за во Реал. Ако останеше во Јунајтед, овде ќе му беше одскочната даска место во Јуве. А дека 100м ќе плати Јунајтед за играч, тоа забораив во кое кино идеше. Ќе ми текне, ќе пишам.

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.885
Поени од реакции
21.818
Многу сањате за Погба, малиот е печен за во Реал. Ако останеше во Јунајтед, овде ќе му беше одскочната даска место во Јуве. А дека 100м ќе плати Јунајтед за играч, тоа забораив во кое кино идеше. Ќе ми текне, ќе пишам.
никој не сонува, само си кажуваме каква беше реалната состојба и како го испуштија за да ги задржат вечните таленти англичани/британци.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.783
Поени од реакции
9.601
Еве и Јaнузaј гoдинaвa дoбивa премaлa минутaжa пa ниеднaш не пoмрчи јaвнo...си јa чекa шaнсaтa иaкo вo мoментoв сигурнo х гoлеми клибoви би гo сaкaле вo клубoт. Се е прoцес. Велбек и Клеверли нa вoзрaст oд Пoгбa ги прaќaвме пo пoзaјмици, a не ги пуштaше САФ oдмa и нa пoчетoкoт ветувaa. Дo мечoт сo Бoлтoн кoгa Клеверли се пoвреди нa пoдoлгo oвде гo редевме зa нaследник нa Скoлс, истo и Велбек дo дербитo сo Арсенaл пoстигнa 3гoлa вo првите 5-6 мечa пa имaвме тoп мислење и зa негo. Не беa труби кoи сo силa САФ ги туркaше. Дa имaa сaмoдoвербa и дa влoжеa пoвеќе труд пoкрaј тaлентoт кoј гo имaa ќе беше друг муaбет. А штo нaпрaви Пoгбa??Јуве негo и нa негoвиoт aгент му пoнуди нештo пoвеќе oд нaс, a Пoгбa нa 15 гoдини гo дoнесoвме и му oвoзмoживме дa се рaзвивa вo пoдoбри услoви при тoa клубoт им oбезбеди престoј и рaбoтa нa негoвите рoдители, a тoј немaше трпение и пoчит кпн стaриoт(мaстер зa рaзвивaње тaленти) кoј му ги oбезбеди услoвите кoи секoе дете нa негoвa вoзрaст и при ист тaлент му oвoзмoжи дa се рaзвивa нa дaлеку пoпрoфи нaчин и вo пoдoбри услoви. И утре дa е нaјдoбaр нa свет не би гo сaкaл нaзaд пoгoтoвo кoгa oд устa не гo извaди САФ.

A

apidrone

Гостин
И остана доследен не рече лош збор за никого во Манчестер и уште изјави дека сакал да игра пак кај нас иако не добил шанса, а Велбек отиде во Арсенал и кажа дека тоа му била желба од мал.Фергусон беше факторот икс кај нас и просеците ги правеше да изгледаат како топ класа фудбалери ама кога го нема више него мислам дека редно време е да се купуаат класа играчи.
Може да ми кажете кај прочитавте дека изјавил дека сака да се врати во Манчестер?

Член од
16 април 2008
Мислења
2.527
Поени од реакции
2.383
Значи нему му се поклопиле работите и тоа баш да биде се во негова полза и точка.Било како било во моментов дечкото е во таква форма што можат да му позавидат многу класа играчи.Технички е добар,има памет за игра,добар шут,21 година и ред други работи што го прават еден од најперспективните играчи без разлика дали го сакаме или не.[DOUBLEPOST=1422282534][/DOUBLEPOST]
Може да ми кажете кај прочитавте дека изјавил дека сака да се врати во Манчестер?
Имаше некое интервју на телеграф и прашање баш дали би сакал да заиграш во Манчестер.Неговиот одговор беше во стилот иако не добив доволно шанси секогаш ќе го сакам клубот и се чуствувам како дел од тој клуб па не е исклучено во иднина и тоа да се случи.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.783
Поени од реакции
9.601
Мене ми фaли времетo нa САФ рaди негoвите принципи зa трaнсфери и oднoс кoн игрaчите. Еден Бекс јaде кoпaчкa пo глaвa и беше прaктичнo избркaн и пoкрaј тoa штo мнoгу пaти изјaвувaше кaкo му фaли Јунaјтед никoј не се oсмели дa гo врaти...

Член од
16 април 2008
Мислења
2.527
Поени од реакции
2.383
Мене ми фaли времетo нa САФ рaди негoвите принципи зa трaнсфери и oднoс кoн игрaчите. Еден Бекс јaде кoпaчкa пo глaвa и беше прaктичнo избркaн и пoкрaј тoa штo мнoгу пaти изјaвувaше кaкo му фaли Јунaјтед никoј не се oсмели дa гo врaти...
На сите ни фалат САФ и неговите принципи ама тоа време помина.Мора класа играч на секоја позиција инаку лошо ни се пишува.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.783
Поени од реакции
9.601
На сите ни фалат САФ и неговите принципи ама тоа време помина.Мора класа играч на секоја позиција инаку лошо ни се пишува.
Ама Аце некои ради тие принципи почнаа да навиваат за Јунајтед, ради таа филозофија на клубот, клуб со гордост пред се кој бил поголем од секој играч...Јунајтед бил поголем од сите ѕвезди кои играле некогаш за него и не бил зависен од никој од нив. Во случајов таквите принципи и филозофија која ја негувал (без разлика на сопственици) и се надевам дека ќе продолжи да ја негува во никоја реченица не смеат да ги поврзат Погба и Јунајтед.

Член од
16 април 2008
Мислења
2.527
Поени од реакции
2.383
Ама Аце некои ради тие принципи почнаа да навиваат за Јунајтед, ради таа филозофија на клубот, клуб со гордост пред се кој бил поголем од секој играч...Јунајтед бил поголем од сите ѕвезди кои играле некогаш за него и не бил зависен од никој од нив. Во случајов таквите принципи и филозофија која ја негувал (без разлика на сопственици) и се надевам дека ќе продолжи да ја негува во никоја реченица не смеат да ги поврзат Погба и Јунајтед.
Види и за мене тоа е една од причините да почнам да навивам за Јунајтед ама од тогаш до сега фудбалот е драстично сменет и филозофијата на самиот менаџер во моментов не е како таа на Фергусон.

R

red.devil

Гостин
Се сеќавам кога имаше 15-16 години отприлика на едно другарче му кажував видеа од голови кој патем е фан на Јувентус и сега истиот другар ми праќа линкчиња од јутјуб со негови голови во Јувентус... Поштено ме заебава сега. :toe:
Иначе беше играчот од кој највеќе очекував, верував дека достојно ќе го замени Сколс а на педерчето не му се чекаше уште пола година и си замина плачејќи. Остај тоа кукаше на секое интервју како не му се дало шанса. Сега пак кукаше пред некое време за назад. Ама волкот влакното не го менува, пишав и на фб дека и да дојде назад пак нешто нема да му чини, пак ќе плаче и пак ќе си отиде кога ќе биде најпотребен.
И сега тоа педерче да го сакам назад, нема шанси. Нека се гони упм. заедно со Риола.

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.885
Поени од реакции
21.818
Како раскажувате за погба како да сте биле присутни и знаете што се случувало. Факт е дека дечкото не доби шанса па и кога имаше простор за тоа пошто нели мораше да се враќаат луѓе од пензија и да се форсира клеверли велбек и компанија, исто како што неспорен факт е дека истите тие форсирани играчи сега не можат да се изборат ни во своите нови клубови во прв тим. Од друга страна погба покажа и докажа дека бил светлосни години пред наведените фаци и дека некој за некого дал лоша процена. Премногу добри играчи заминаа од терање инат и тоа е тоа, и положбата во која се наоѓа јунајтед е благодарение на таа политика.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.783
Поени од реакции
9.601
^^Гигси
Проблемот е што Погба во тој период имаше 18 години, со физикус далеку послаб од моменталниов и ми се чини дека бидејќи бевме во многу лош период САФ не сакаше да го стави во оган зошто можеше и негативно да се одрази врз неговиот развој. САФ не се откажа од Погба, бидејќи бев 100% сигурен дека ќе ја добиеше вистинската шанса. Исто да останеше САФ немаше според мене и Јанузај да добие толкава минутажа колку лани, туку ќе го пуштеше на позајмица. Во тоа време Клеверли (Велбек не го земам за пример зошто различна позиција се) брилијраше во прва половина од сезоната се додека се повреди. Пред тоа имаше успешни позајмици во Вотфорд и Виган. Да не бараме постови баш од тој период колку кукавме ради неговата повреда и го сметавме за наследник на Сколс. Да беше малку потрпелив Погба (барем нецела година) ќе добиеше шанса.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Како раскажувате за погба како да сте биле присутни и знаете што се случувало. Факт е дека дечкото не доби шанса па и кога имаше простор за тоа пошто нели мораше да се враќаат луѓе од пензија и да се форсира клеверли велбек и компанија, исто како што неспорен факт е дека истите тие форсирани играчи сега не можат да се изборат ни во своите нови клубови во прв тим. Од друга страна погба покажа и докажа дека бил светлосни години пред наведените фаци и дека некој за некого дал лоша процена. Премногу добри играчи заминаа од терање инат и тоа е тоа, и положбата во која се наоѓа јунајтед е благодарение на таа политика.
Донекаде си во право , донекаде не , јас ако добро памтам погба изигра 10 + утакмици за прв тим , исто како сега што игра аднан и переира.
Е сеа стоката велбек изигра многу повеќе на сметка на Бербатов кој и те како беше подобар од него и на мојсије ке му коистеше многу повеќе. Клеверли не го бројам пошо пред да се повреди беше добар дечкото.

Kajgana Shop

На врв Bottom