- Член од
- 11 април 2013
- Мислења
- 355
- Поени од реакции
- 183
Ima li nekakva slika na tie test kanali ?
Fox hd. Fox live hd. N1hdIma li nekakva slika na tie test kanali ?
Имам едно прашање. Може ли прв месец да земам тој пакет старт од 400 денари и HD од 140, a нареден месец ако не ми е во ред HD да си го земам тој другиот Plus а HD да го изгасам. Како стојат на тој поглед?Fox hd. Fox live hd. N1hd
sega izgleda Sk1hd ke bide vo tie 553 denari paketot
Ako imas videno na makstv arenite vo hd isti se i na total sk kanalite
Да те прашам, да не знаеш дали OK Bambino е синхронизиран на македонски како OK Orlando Kids?@Insanity55 Да кога ке правиш договор земи си само START пакетот па после конбинирај си што сакаш, Тест каналите веке се канали 3 се ХД ти ги пишав погоре, другите се обични ОК банбино и Орландо кидс
I orlando kids i ok banbino nemaat makedonska sihronizacijaДа те прашам, да не знаеш дали OK Bambino е синхронизиран на македонски како OK Orlando Kids?
Па на сајтот на ТоталТВ стои дека имаат.I orlando kids i ok banbino nemaat makedonska sihronizacija
30denari provizijaДечки здраво, ме интересира општо за Тотал ТВ. Бидејќи плаќањето е преку жиросметка, колку му доаѓа провизија во банка, дали се плаќа плус и тоа во НЛБ или Алфа Банка и колку тогаш ве ваќа вкупно сметката.
Дали има некој што користи Тотал Микс, па каков е нетот кој што го нудат преку Сан Ваерлес. И на крај, колку е стабилен Тотал Тв и каков е квалитетот на дигиталните канали. Поздрав