TotalTV Македониjа Сателитска DVB-S телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
11 април 2013
Мислења
355
Поени од реакции
183
Fox hd. Fox live hd. N1hd

sega izgleda Sk1hd ke bide vo tie 553 denari paketot
Ako imas videno na makstv arenite vo hd isti se i na total sk kanalite
Имам едно прашање. Може ли прв месец да земам тој пакет старт од 400 денари и HD од 140, a нареден месец ако не ми е во ред HD да си го земам тој другиот Plus а HD да го изгасам. Како стојат на тој поглед?
Инаку видов на српски форуми, сите HD канали на тотал се со битрејт околу 4 ипол мегабити, незнам само која резолуција(ваљда 720p).
И уште ова, овие тест канали ке станат дел од HD пакетот за некој ден или само тест и толку ке ги избришат?

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.235
Поени од реакции
8.339
@Insanity55 Да кога ке правиш договор земи си само START пакетот па после конбинирај си што сакаш, Тест каналите веке се канали 3 се ХД ти ги пишав погоре, другите се обични ОК банбино и Орландо кидс

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
@Insanity55 Да кога ке правиш договор земи си само START пакетот па после конбинирај си што сакаш, Тест каналите веке се канали 3 се ХД ти ги пишав погоре, другите се обични ОК банбино и Орландо кидс
Да те прашам, да не знаеш дали OK Bambino е синхронизиран на македонски како OK Orlando Kids?

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
I orlando kids i ok banbino nemaat makedonska sihronizacija
Па на сајтот на ТоталТВ стои дека имаат.
За првиот канал знам дека има синхронизација кај другиве оператори, но за бамбиното ме зачуди.
Фала ти на информацијата

Член од
3 ноември 2008
Мислења
17
Поени од реакции
3
Дечки здраво, ме интересира општо за Тотал ТВ. Бидејќи плаќањето е преку жиросметка, колку му доаѓа провизија во банка, дали се плаќа плус и тоа во НЛБ или Алфа Банка и колку тогаш ве ваќа вкупно сметката.
Дали има некој што користи Тотал Микс, па каков е нетот кој што го нудат преку Сан Ваерлес. И на крај, колку е стабилен Тотал Тв и каков е квалитетот на дигиталните канали. Поздрав

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.235
Поени од реакции
8.339
Дечки здраво, ме интересира општо за Тотал ТВ. Бидејќи плаќањето е преку жиросметка, колку му доаѓа провизија во банка, дали се плаќа плус и тоа во НЛБ или Алфа Банка и колку тогаш ве ваќа вкупно сметката.
Дали има некој што користи Тотал Микс, па каков е нетот кој што го нудат преку Сан Ваерлес. И на крај, колку е стабилен Тотал Тв и каков е квалитетот на дигиталните канали. Поздрав
30denari provizija

Член од
3 ноември 2008
Мислења
17
Поени од реакции
3
Фала друже :) Нешто повеќе за квалитетот на сликата и на постојаноста на Тотал, бидејќи станува збор за сателитска антена. Се мислам помеѓу тотал и Макс ТВ, ама повеќе ме влече тоталот

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.648
Поени од реакции
22.380
Sportklub kanalite ke gi ukinat na Totalov, dane znae nekoj? Oti ako nema zamena za niv i ne vredi, barem za mene, totalov.

Член од
20 јули 2011
Мислења
576
Поени од реакции
203
Некој што има тотал тв, да не знае дали СК ќе се укинуваат пред да ставам и јас.

Член од
3 ноември 2008
Мислења
17
Поени од реакции
3
Охоо, 17 канали се спорни од кои најдобрите како National Geographic, Fox и слично, и на ова ако се додадат и Спорт Клуб кои треба до 31ви да ги исклучат со што канали ќе остане Тотал ТВ?

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.235
Поени од реакции
8.339
Зар слепи се и не гледаат дека во Тотал тв ги има Нова српска, Ртс1 Ртс2 и други?

Kajgana Shop

На врв Bottom