Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Франција мислење ќе атакува ли на првото место?

За денеска и утре типови од мене..

Сент Етијен - ПСЖ 2 (2.20) - ПСЖ се само без Ауриер кој е на афричкиов куп и Камара кој е суспендиран сепак имаат ротација добра така да нема да се приметат овие, додека Сент Етијен имаат
5 повреди играчи (Clerc, Cohade, Corgnet, Sall и Paquet) 1 сеуште не се знае дали ќе биде спремен (Lemoine) и 3 се на африкаканскиот куп (Pogba, Gradel и Diomande).
Лил - Монако 2 (2.80) - Кај Лил се повредени (Frey, Kjaer еден од најбитните во одбрана, Martin и Soumaro) додека другиот ЦБ Марко Баша не е 100% сигурно дали ќе настапи иако мислам ќе игра. Имаат и 3 играчи на афричкиов куп (Souare, Gueye, Mendes) додека Монако се без Бакајоко, Кондогбиа, Карваљо а Курзава и Бербатов ќе се знае попосле дали ќе играаат исто така имаат и 2ца играчи на афричкиот куп (Абденоур & Личина Траоре) сепак поголема клупа имаат со поквалитетни играчи ,веќе без овие погоре Монако изигра доста утакмици и победи. 2.8 е must try коефициент кога е во прашање Монако против екипа како Лил која има ептен слаба реализација сезонава..
Бердих - Томич 1хен (1.5) - иако пред домашна публика не верувам дека Томич ќе успее повеќе од 1 сет да му земе на Бердих кој е одлична форма, ако треба 3те сета во тај брејка ќе ги земе :D
Интер - Торино 1 (1.85) - Икарди сега надополнет во офанзивата со Подолски и Шакири верувам ќе му дадат 2-3 комада на Торино
Словенија - Македонија 2хен +1.5 (1.85) - Нема тука многу да пишувам, очекувам тесен натпревар со победа на Македонија
Околу 33 прават заедно, ќе има пари :zloo:

Германија 33 + 1.8 коеф на бетмаратон мислам дека на саудиска 35 ќе и закопаат ко ништо.

Шишкарев над 2.5 и Дибиров над 4.5 во бетсити, исто Петерсон од Исланд може над оти Палмарсон нема да игра така да ќе има поголем број на шутеви.[DOUBLEPOST=1422105384][/DOUBLEPOST]
Германија 33 + 1.8 коеф на бетмаратон мислам дека на саудиска 35 ќе и закопаат ко ништо.

Пази ќе ротираат многу.

Шишкарев над 2.5 и Дибиров над 4.5 во бетсити, исто Петерсон од Исланд може над оти Палмарсон нема да игра така да ќе има поголем број на шутеви.[DOUBLEPOST=1422105384][/DOUBLEPOST]

Пази ќе ротираат многу.
Па одам на варијантата дека имаат добри играчи и од клупата, а од тоа што ги гледав со Данска играат доста брз ракомет.

Дечки може некој да каже кои се главни пеналџии во репрезентацииве за денес? Во Русија глеам и Дибиров и Игропуло шутираат, во Полска Лијевски и Јурецки, во Данска Линдберг и Егерт (ма да прилично сум сигурен Егерт), во Аргентина Федерико Фернандез и Пизар, а во Франција Гигу и Жоли.
И ако може некој да каже некој играч од Германија за +, со оглед дека ќе играат со втора постава.

Па одам на варијантата дека имаат добри играчи и од клупата, а од тоа што ги гледав со Данска играат доста брз ракомет.

Тие копилињата Саудиска Арабија ја забавуваат играта небаре водат 10 разлика,секој нивни напад по 1 минута минимум трај ,ги гледав со Полска и нерви искинав бидејќи ја чекав +, а овие мрсулите лежеа по теренот и тренерот нон стоп му дава совети за да ја забават играта за да не изгубат со 30 разлика.....ѓубрина смрдени се внимавај

Тие копилињата Саудиска Арабија ја забавуваат играта небаре водат 10 разлика,секој нивни напад по 1 минута минимум трај ,ги гледав со Полска и нерви искинав бидејќи ја чекав +, а овие мрсулите лежеа по теренот и тренерот нон стоп му дава совети за да ја забават играта за да не изгубат со 30 разлика.....ѓубрина смрдени се внимавај
Ја изиграв веќе, ако ме буши тоа е тоа на 10 евра ја изиграв во комбо со овие на атомска со мала модификаија :)
Германија 33 + 1.8
Монако + (0, 0.5) 2.1
Псж (0-0.5) 1.9
Интер Т1 1.88

Ја изиграв веќе, ако ме буши тоа е тоа на 10 евра ја изиграв во комбо со овие на атомска со мала модификаија :)
Германија 33 + 1.8
Монако + (0, 0.5) 2.1
Псж (0-0.5) 1.9
Интер Т1 1.88

Со среќа

Metalac - Union Olimpija 2 ( 1.85 )
Rusija - Argentina 1 ( 1.50 )
Francija - Svedska 2 pp ( 3.10 )
Danska - Polska 2 pp ( 3.30 )

Metalac ima 4-5 povredeni i boni igraci sto nema da nastapat , Olimpija ima dobar sostav da zeme pobeda vo gosti ..
Rusija treba da dobie , ima mnogu podobra ekipa i iskustvo za toa - iako igra mnogu promenlivo do sega i konecno treba da pokaze edna solidna partija , veruvam deka toa ke bide deneska ...
Svedska ima mnogu cvrsta odbrana najdobra na prvenstvovo i dobar napad , Francija momentalno prima povekje golovi i mislam deka ima golemi sansi Svedska da vodi vo prvo poluvreme , a vredi da se izigra i zaradi solidnata kvota ..
Polska ima soliden sostav i igraci , ocekuvam mnogu povekje od niv vo slednive natprevari , ako igraat vo odbrana kako sto znaat treba da izvadat povolen rezultat vo prvo ...
Izigrani mi se vo singl i dubl rakometive , kako i vrzani vo tiket so Rusija , Olimpija i fudbal -

- Liverpool 1
- Dandi 1
- Milton Keyns 1
- Inter 1 ( nedela )
- Parma 1 ( nedela )

Последно уредено:
Само во плејин е 34.5+ за германија јас па најдов каде да уплакам

Леле ме чешат нешто Саутемптон и Франција.

Денес гермaнците реaлнo би требaлo 40 дa им стaвaт нa aрaпиве
Амa бидејќи ке игрaaт сo резерви oвa не е зa игрaње...
Некoј предлoг тикет квoтa 2 кoј пoчнувa пoсле 16ч?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom