Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Драгстор Прехрана,Путник,Хотел Македонија...:D
Е времиња...:cool:
Добро е,значи за 20ина години се "реши"фудбалското прашање...:pos:
Напредваме....:icon_mrgr:
Со ракометот сме стигнати до 15 години,и сеуште одбројуваме..
Таман уште за 5 години и таму ќе најдиме конечно решение.
И ќе остани уште кошарката...
Па за едно 50ина години ќе има Битола спорт како шо заслужува...:bravobe:

Абе нели требаше вашите да искоачт на прес да ги претстават новите дресови, засилувањата, и блиндираниот авотбус? :D

Ја најдов сликата на профилот кај Чкембари па убо е да ни стои и тука.Ние го враќаме фудбалот од 95 на ваму и ова сега е последна шанса.
Прегледај го приврзокот 112384

п.с. Со бомба засилувања има нешто ново или уште штама :icon_mrgr:

Ќе има некое засилување, напаѓачи изгледа ... а од бомбата ништо најверојатно ... многу пари му барал ... а кој како шо ќе се открие за некое време :)

Абе нели требаше вашите да искоачт на прес да ги претстават новите дресови, засилувањата, и блиндираниот авотбус? :D
Понеделник..:)

Значи курац од Европски Пелистер.Значи океј е да земаш млади и непроверени играчи,ама под услов да имаш веќе во тимот играчи на кој можиш да се потрприш,докажани играчи и овие младите да бидат колку надополнување.Бомбата претпоставувам беше Маневски,ама јебига неможиш да парираш за први 3-4 места со максимална плата од 500евра.Дај нека испаднат и овие и нека се гонат у курац,незнам како се некој задоволни некој,па да му ебам мајката заеби просечност,доста се задоволваме со опстанок.Или да бидиме на врвот или нека не постој клубов.

Ај да ви се замешам малку и јас. Кога ви се утакмициве во Охрид некој дали знаете?? Сакам да одам да ве гледам, уствари да си го гледам другарчето.

Ај да ви се замешам малку и јас. Кога ви се утакмициве во Охрид некој дали знаете?? Сакам да одам да ве гледам, уствари да си го гледам другарчето.
Место ти да ни даваш инсајдери,дека имаш чоек во клубот,од нас бараш инфо.:aplauz::boksix:

Требаше четврток да играме охрид ама дојде промена и ќе играме дојран со србите а кај вас на 28 -ми мислам играме пак со срби...

Просек дете, буткан од татко му. Проба у Тетекс, па се врати у Вардар, таму ни во младинци не отскокнуваше.
Абе беше најдбар стрелец во малдинска категорија мислам дека. А дека е форсиран форсиран е.

Просек дете, буткан од татко му. Проба у Тетекс, па се врати у Вардар, таму ни во младинци не отскокнуваше.

За во Тетекс грешка да не си, мислам дека само со прв тим беше таму ? Или па можда ја сум грешка.. како и да е, просечен играч, иам и играно со него мал фудбал, никогаш не отскокнувал, иста генерација сме, мене не ме импресионирал нешто многу многу.. А и мислам дека е еден од оние кои помалку се залагаат, па ќе видиме.

Иначе Чешмаџиев од Работнички што го земавте мислам дека е подобар и поталентиран, има добра техника, прегледност на игра, доста се залага, од него повеќе очекувам отколку од Распашковски..

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom