Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Виктор Талевски , Митич , Станоевич , Билали , Гркот , Косел ..
Мислам дека овие се потпишани засега .
Има двајца младинци , едниот од Работнички другиот од Вардар и двата се на позајмица изглеа.
Тој Наумовски тренирал со екипата ама не му имат понудено договор уште.

Јас за овие знам , ама официјално нема ништо .

Ама ги наброја, ништо не ми значи ниеден од овие :pos:
Кој е од Вардар играчот? Распашковски?

Е незнам дали е тој или Сулејмани.
Декси вика дека е Сулејмани а некој од вашите рече дека е Распашковски .
Само господ знај шо се дешава кај нас во клубот.:D

На тип пишуваше дека е Сулејмани, ама ја се мислам дека е Распашковски. Може ја да сум грешка, ама се мислам дека Распашковски е тој што требаше да дојде кај вас, можно е и да смениле во последен момент

На тип пишуваше дека е Сулејмани, ама ја се мислам дека е Распашковски. Може ја да сум грешка, ама се мислам дека Распашковски е тој што требаше да дојде кај вас, можно е и да смениле во последен момент
Види најдолу на статијата од ТИП , кој е авторот на истата...:icon_mrgr:

Сега за сега нови се:
Виктор Треневски штопер детето од школата на Франкфурт шо бил, млад играч 19тина години негде(не ми замервајте за годините ако ги згрешам ама горе долу таа возраст се и онака се млади зедовме )
Никола Митиќ тој со косите бушајот ПУЈОЛ :D игра среден ред.
Игор Станоевиќ крилен играч
Билали играчот од Металург позиција крило/полушпиц
Трпески играчот од Косел мислам дека игра средина ама не сум сигурен.
Јорданчо Наумовски од Металург - напаѓач
Тие двајцата младинците од Работнички и Вардар- Чешмеџиев односно Сулејмани, Чешмеџиев игра средина, Сулејмани е напаѓач.

Овие се јас шо ги знам, можи има и други, се збораше за тој Петрески од Напредок шо бил, ама не го познавам кој е можи и тој тренира со екипата:D На секој тренинг има по некој нов, а највероватно и со Гркот ќе се потпиши...
Исто така остана и Крстески штоперот кај нас, ништо изгледа од Германија, тренира со екипата, ама заработи некоја повреда па највероватно околу 1 месец ќе паузира...

Значи и дефинитивно да не се лажиме имаме најмлад, најнеискусен и најнедокажан ростер од сите во лигата. Не знам дали и и горниот би ни помогнал...

И Чешмеџиев и Распашковски и Сулејмани се тука не кревајте џабе врева, исто и тој од Напредок како и гркот и сега за сега треба овие да потпишат ... се водат преговори со звучни имиња, ова недела ќе се знат многу работи :D

И секако ја чекаме трансфер бомбата која е најавена најкасно за до среда :cool:
Кога Шкендија го зеде Индрису, а Вардар Пачовски се надевам и ние ќе лапниме некое салам играче, само се плашам бомбата да не биди Игор Талевски-Лавци :icon_mrgr:

Ја најдов сликата на профилот кај Чкембари па убо е да ни стои и тука.Ние го враќаме фудбалот од 95 на ваму и ова сега е последна шанса.
11.jpg

п.с. Со бомба засилувања има нешто ново или уште штама :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom