Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
После поразот се утешија со песните на Шако Полумента. Порачката од Коларов до него била „Могли смо више, ал смо немали сречу“.
Или пак "Могли смо више,али судац Дин јебо нас матер"

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.508
Поени од реакции
10.265
Шо ли се не се прави за еден лајк. Овие од Челзи па мајката ќе си ја продадат за еден лајк. :duel:

R

red.devil

Гостин
Стоук :vozbud:

Најселскиот клуб го има, а нема гиганти како Валенсија, Севиља итн... :lolzz:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.674
Поени од реакции
59.628
Nма разлика* (n)

*не ја барајте во сликата

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
“I know that with 4-4-2, the stats are showing positive results,” Van Gaal said. “We have won more games playing 4-4-2 with a diamond, but when you analyse the game, we have twitched our ass on the bench.

“I said to my players I was squeezing my ass, but it was the wrong expression – I have twitched my ass on the bench because we were out of balance.

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-united/11364211/Louis-van-Gaal-says-playing-a-4-4-2-with-Manchester-United-twitches-my-ass-because-side-is-out-of-balance.html

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
па така е, со дијамантот лесно се стига и до голот ама и лесно стигаат до твојот. Затоа сум против играње со таа формација. Може е поригидно со 352 ама после Лестер, само од ВБА примивме повеќе од еден гол.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
па така е, о дијамантот лесно се стига и до голот ама и лесно стигаат до твојот. Затоа сум против играње со таа формација. Може е поригидно со 352 ама после Лестер, само од ВБА примивме повеќе од еден гол.
Да, ама според играчите што ги имаме многу попаметно ни е да одиме на гол плус, отколку да не примиме гол. Имаме страшен офанзивен потенцијал, а со 3-5-2 се гушат пола од играчите. И ќе се деси меч како против Вила, Стоук и Саутемптон кога ја имаме топката преку 60% посто од времето, а уствари не сме направиле една вистинска шанса, не сме изработиле една фудбалска акција.

Прво му беа повредите проблем, сега ова. Па нека си почне со поофанзивна формација (ова посебно важи против послабите екипи и сите мечеви на домашен терен), па после евентуално водство нека додаде уште еден дефанзивец. Иам некое чувство дека ова му е некој хир на ван Гал, да се фали после оти го вратил тимот во ЛШ со 3-5-2.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.913
Поени од реакции
7.497
Да, ама според играчите што ги имаме многу попаметно ни е да одиме на гол плус, отколку да не примиме гол. Имаме страшен офанзивен потенцијал, а со 3-5-2 се гушат пола од играчите. И ќе се деси меч како против Вила, Стоук и Саутемптон кога ја имаме топката преку 60% посто од времето, а уствари не сме направиле една вистинска шанса, не сме изработиле една фудбалска акција.

Прво му беа повредите проблем, сега ова. Па нека си почне со поофанзивна формација (ова посебно важи против послабите екипи и сите мечеви на домашен терен), па после евентуално водство нека додаде уште еден дефанзивец. Иам некое чувство дека ова му е некој хир на ван Гал, да се фали после оти го вратил тимот во ЛШ со 3-5-2.
Абе,ќе го врати тимот во ЛШ и со 3-5-2.
Само има еден проблем,тоа сме ние гледачите,ќе пропатиме охоо колку многу дур да завршиме во топ4 сезонава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom