- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.923
- Поени од реакции
- 41.896
Мало мало ама паметно.Џовинко во Торонто:
![]()
![]()
![]()
![]()
![Јазиче :P :P](/styles/default/xenforo/smilies/tongue.png)
![Цуци-буци :X3: :X3:](/styles/default/xenforo/smilies/x3.png)
Мало мало ама паметно.Џовинко во Торонто:
![]()
![]()
![]()
![]()
замисли колку динчиња се тоаМало мало ама паметно.Плата ќе има колку Хамес во Реал
![]()
Колку ти да имаш за цел живот да си ги користиш.замисли колку динчиња се тоа![]()
јас мислев дека тебе те користат, или више те искористи анчо?Колку ти да имаш за цел живот да си ги користиш.![]()
Он сака млади динчиња како тебе.јас мислев дека тебе те користат, или више те искористи анчо?![]()
Извини мене никот не ми е искористена дињаОн сака млади динчиња како тебе.![]()
А на каде прочита ник: искористена диња?Извини мене никот не ми е искористена диња![]()
Навивач бил на Ливерпул, во Ајакс имало најдобра школа па таму ќе одел да се развива, во Дортмунд, Клоп најдобро работел со таленти.
Сте потпишале некој последниве години, а за кој и друг тим се интересирал ? Озбилно прашувам...Навивач бил на Ливерпул, во Ајакс имало најдобра школа па таму ќе одел да се развива, во Дортмунд, Клоп најдобро работел со таленти.
Ќути бе![]()
Не. Не сме потпишале играч за кој што било која друга екипа би била заинтересирана.Сте потпишале некој последниве години, а за кој и друг тим се интересирал ? Озбилно прашувам...
Колку што се сеќавам Вест Хем го сакаа Рики Ламберт.Не. Не сме потпишале играч за кој што било која друга екипа би била заинтересирана.
Последниот што одговара на описов е Џо КолСте потпишале некој последниве години, а за кој и друг тим се интересирал ? Озбилно прашувам...
Суарез...ама не сакаф да се враќам толку наназадПоследниот што одговара на описов е Џо Кол![]()
Ама во Реал 80к плата неделно во џеб на 16 годиниНавивач бил на Ливерпул, во Ајакс имало најдобра школа па таму ќе одел да се развива, во Дортмунд, Клоп најдобро работел со таленти.
Ќути бе![]()
Нормално. Јас би го одбрал Реал што се вика....Ама во Реал 80к плата неделно во џеб на 16 години![]()