Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Можда сум луд, ама under 12,5 @ 1.90 за Копил против Вавринка ми е огромен value !
Ја мислам дека Вавринка ќе изгуби сет вечер. Стан го освои Ченаи ама уопште не фасцинираше со играта, сеуште има доста осцилации. Копил има добар сервис, и до сега што го имам гледано со појакиве добро знае да одигра. Лани со Димитров ќе тепаше за малце на мастерсот во Мадрид... Стан знае добро да ги почне мечевите и после му опаѓа играта.

Само да ви дадам еден краток преглед од такмичењето. Стартуваа 60 души, минус мене и Фросе, значи 58. Моментално се останати 31, без мене и Фросе. Најдобар резултат е 14 погодени во низа, на куката83, му недостигаат 6 погодени во низа до 100 евра.

Бруно Сориано, фантастичен гол од слободен, минимална предност ама сепак добар резултат за прва утакмица и за тие шо ја играле :D
Виљареал 1-0 Хетафе

Која е Кубилкова?
Доминика :D[DOUBLEPOST=1421873029][/DOUBLEPOST]
Ја мислам дека Вавринка ќе изгуби сет вечер. Стан го освои Ченаи ама уопште не фасцинираше со играта, сеуште има доста осцилации. Копил има добар сервис, и до сега што го имам гледано со појакиве добро знае да одигра. Лани со Димитров ќе тепаше за малце на мастерсот во Мадрид... Стан знае добро да ги почне мечевите и после му опаѓа играта.
Ако имаш на лагер 3 тениса со над 1,70 коеф ми требаат да оптегнам 1 систем колку да пратам нокеска пиши било овде било по ПП шо и да е на хендикеп на гемој предложи нема љутиш ако невлезат :D

Доминика :D[DOUBLEPOST=1421873029][/DOUBLEPOST]
Ако имаш на лагер 3 тениса со над 1,70 коеф ми требаат да оптегнам 1 систем колку да пратам нокеска пиши било овде било по ПП шо и да е на хендикеп на гемој предложи нема љутиш ако невлезат :D
Вавринка овер 30.5
Алертова овер 20.5
Азаренка да тепа 2.00

Radwanska, Baczinsky, Cornet, Venus, Pospisil се зицери според мене.

Со повисоки коефициенти би ги играл, Пиронкова 2, Венус -18,5, Нишикори +31,5, Кејс 1.

uste totenhem 1i3+ i barcelona 1igg gi cekam za 1000 den sto mislite ima sansi da izlezat vaka?

uste totenhem 1i3+ i barcelona 1igg gi cekam za 1000 den sto mislite ima sansi da izlezat vaka?
Да не ти кобам, ама тешко 1 и 3+ Тотенхем, јас само кец ја имам, нека тепат 3-0 немам ништо против ама со ваква игра..

Кубилкова бе :pos::pos:
Врвот беше пред неколку години кога на другар мој му го имав кажано Родик да тепа, и нa тикет го пишеше Roddick A. и другарот ме прашува абе оваа Родичка победи или не? 3 дена мајтап му правев за тоа.

:lolzz:

Врвот беше пред неколку години кога на другар мој му го имав кажано Родик да тепа, и нa тикет го пишеше Roddick A. и другарот ме прашува абе оваа Родичка победи или не? 3 дена мајтап му правев за тоа.

:lolzz:

Не, сега ќе ти кажам што е врв. Пред петнесетина години држев кладилница во Битола. Еден лик во прво коло на Вимблдон ми напиша талон со 15-16 зицери и ми зеде 100 000 денари. Единствен кикс тоа коло беше што Хјуит кој беше актуелен освојувач на Вимблдон испадна од Карлович, ако добро се сеќавам. Кога го прашав зошто не го пиша Хјуит, ми рече дека не знаел кој бил тој Хевит. (Hewitt)

Како што вели еден Марфиев закон, можеш да се осигураш од будала, но не и од супер будала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom