Prestapnik
Кондураџија
- Член од
- 10 јануари 2015
- Мислења
- 418
- Поени од реакции
- 342
Убаво ги скоцка причините на швалерките - не добивање на внимание. А што мислиш за швалерите?
Тоа ти се вика разумен компромисАко некое лице не е задоволно од партнерот не постои оправдување. Постои развод. После прави што сакаш. Оние со деца се полоши. Ем седат дома ради децата, ем шврљаат наоколу.
Во грев влегуваат венчаните кои ќе направат прељуба...Прво прават прељуба, во грев влегуваат....
A секс за проба?- За мене лично, швалеришување претставува ебење. Ебење, а и двајцата во брак со деца плус.
И тоа воопшто не е убава слика, никогаш не би. Би си ги контролирала сексуалните нагони.
Ако сум одлучила да му кажам да, на тој што го земав и ме привлече, ќе се ебам со него цел живот. Се додека смртта не не раздели или пак се додека не се разведеме.
Секако дека не. Не би ги земала тие деца на врат, само за еден беден секс. Сексот не е се во животот, но за промена би му кажала пример на тој женетиот чоек со фамилија, дека е ретардиран, а ретардирани мене не ме привлекуваат. Зарем е нормален тој што за секс ќе се разведе само, да остави деца и сопруга и после сам да умре како кукавица?A секс за проба?
ете пример женет чоек со фамилија, те бендусуе, го бендисуеш и ти вели, ОК, ќе се разведам и ќе те земам за жена ако добро се ебеш. Дали би пристала на таков тест секс?
Не ме разбра, ете си се запознала со женет фамилијарен чоек кој не е задоволен од бракот, и кој би се развел доколку сретне друга, некоја која би му била погодена и во разговор, и во карактер и во секс. И сега те бендисва во карактер, те бендисва во лик, става, разговор... останва уше да те бендиса во секс па да се разведе и те земе за жена.Секако дека не. Не би ги земала тие деца на врат, само за еден беден секс. Сексот не е се во животот, но за промена би му кажала пример на тој женетиот чоек со фамилија, дека е ретардиран, а ретардирани мене не ме привлекуваат. Зарем е нормален тој што за секс ќе се разведе само, да остави деца и сопруга и после сам да умре како кукавица?
ја иам број од курви, али нејќат за една ноќ. само за озбилноBaram kurva za edna nokj pishete mi pp
Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
Јас од жал за тебе кутричкото ке легнам.Дали не сте можела да се воздржите од нечија физичка привлечност, па сте шарале на страна, или па од проблеми во врската ?
Што мислите за ова, дали би биле со некој само за секс ?
Што е за вас швалерисување?