Среќа имате што шутевите на Стерлинг, Хендо, Лалана и Стиви одеа право во Куртоа, освен стативата на Стиви, тоа не одеше право во Тибо али затоа и не ја одбрани и остана во место..Де Геа МОТМ![]()
sreka nesreka na Stemford ke go krkateСреќа имате што шутевите на Стерлинг, Хендо, Лалана и Стиви одеа право во Куртоа, освен стативата на Стиви, тоа не одеше право во Тибо али затоа и не ја одбрани и остана во место..
Стефка, заобиџиме. Занимавај се со другиве, жити сфеsreka nesreka na Stemford ke go krkate![]()
za tebe sum teta stefka imaj pocit kon postariСтефка, заобиџиме. Занимавај се со другиве, жити сфе![]()
В’ред.za tebe sum teta stefka imaj pocit kon postari![]()
Ja и даље сметам дека стадионот на Челси е тивок стадион во поглед на стадионот на Кристал Палас да речеме.Зборевме општо за навивачи, јас пишав дека хоум стендовите на топ клубовите се у криза од коа се искомерцијализира фудбалот 2001/2ра, може и порано. Пишав дека кога и да идат Челзи на Енфилд се слушаат повеќе чантови од нивните навивачи него домашните посебно коа нема паднато гол или коа се у предност. Ист случај е и на Стенфорд, видук како и обично читајки површно коментари, ме цитираше Мурињо коа кажа дека е сајлент стадионот, со шо ми ја потврди тезата а не му беше намера.![]()