Сител телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
Овој Елвис на Се или Нешто да не е оној Ерџо.хакер на кајгана ? :D

ИМА ЛИ КРАЈ?
Емисииве од кај северниов сосед никако да завршат. Односно една ќе заврши, две нови ќе почнат. Нај новото :гомце: наречено “Пинкове Звездице“ наскоро на Шител. И повторно ќе кажам дека СРД сеуште спие, а исто така и многу други кои треба да им се чуе гласот.
Еве едно малолетно девојче кое сака некој да и ги “додирне“ коленцата:
Па добро бре уредници на Сител, Канал 5 и Алфа, дали сте си ги погледнале телевизиите на што ви личат. Само српска, турска и индиска програма емитуваат. Македонската се сведува само на утринска, вести и на безобразни македонски приказни. Сега и детската програма ќе дува од север. Ви остана уште Бранко Коцкица. Кога ќе го давате?

Последно уредено:
Што ли се случи со Алфа, нели тие ги пренесуваа Пинкови звезде? Или сител реши да им конкурира на Канал5 со пренесување на што повеќе српски емисии. Мизерија невидена.

После толку добиени владини реклами (пари), зарем не можат да организираат една домашна емисија ?
Нормално ли е во цела држава да нема една домашна филмска серија ?

Медиумите во Македонија се неверојатно гадни, досадни, неквалитетни, неписмени, неистражувачки, неслободни ...

Видете ја програмава, цел ден сериски филмови.

http://www.sitel.com.mk/programa

Последно уредено:
Ама чудни луѓе сте биле! Тука ми цимолите немало домашна продукција, немало едукативни програми ова немало друго немало, незнам што немало! Ако толку сакате домашна продукција на Сител (патем најдобра телевизија кај нас, а хејтерите можат само да ќутат и пу**т!) ќе си пуштете Сител од 12 до сабајле до 6 и ете ви. Па миислам, треба некој да научи нешто за Протоѓеров Мотоѓеров, за Качаларов!!!!!!!!
Ај отидов јас, ми почна Карадај! :X3:

Ама чудни луѓе сте биле! Тука ми цимолите немало домашна продукција, немало едукативни програми ова немало друго немало, незнам што немало! Ако толку сакате домашна продукција на Сител (патем најдобра телевизија кај нас, а хејтерите можат само да ќутат и пу**т!) ќе си пуштете Сител од 12 до сабајле до 6 и ете ви. Па миислам, треба некој да научи нешто за Протоѓеров Мотоѓеров, за Качаларов!!!!!!!!
Ај отидов јас, ми почна Карадај! :X3:
Nemas Karadaj. Sila ti e denes :P

Која машина за пари е сител, толку милиони вади од реклами и турски серии само, освен еден квиз, вести и една утринска програма ништо немаат нивно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom