Сител телевизија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Овој Елвис на Се или Нешто да не е оној Ерџо.хакер на кајгана ? :D

Член од
29 септември 2013
Мислења
740
Поени од реакции
628
ИМА ЛИ КРАЈ?
Емисииве од кај северниов сосед никако да завршат. Односно една ќе заврши, две нови ќе почнат. Нај новото :гомце: наречено “Пинкове Звездице“ наскоро на Шител. И повторно ќе кажам дека СРД сеуште спие, а исто така и многу други кои треба да им се чуе гласот.
Еве едно малолетно девојче кое сака некој да и ги “додирне“ коленцата:
Па добро бре уредници на Сител, Канал 5 и Алфа, дали сте си ги погледнале телевизиите на што ви личат. Само српска, турска и индиска програма емитуваат. Македонската се сведува само на утринска, вести и на безобразни македонски приказни. Сега и детската програма ќе дува од север. Ви остана уште Бранко Коцкица. Кога ќе го давате?

Последно уредено:
Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Што ли се случи со Алфа, нели тие ги пренесуваа Пинкови звезде? Или сител реши да им конкурира на Канал5 со пренесување на што повеќе српски емисии. Мизерија невидена.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.464
Поени од реакции
5.881
После толку добиени владини реклами (пари), зарем не можат да организираат една домашна емисија ?
Нормално ли е во цела држава да нема една домашна филмска серија ?

Медиумите во Македонија се неверојатно гадни, досадни, неквалитетни, неписмени, неистражувачки, неслободни ...

Видете ја програмава, цел ден сериски филмови.

http://www.sitel.com.mk/programa

Последно уредено:

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Ама чудни луѓе сте биле! Тука ми цимолите немало домашна продукција, немало едукативни програми ова немало друго немало, незнам што немало! Ако толку сакате домашна продукција на Сител (патем најдобра телевизија кај нас, а хејтерите можат само да ќутат и пу**т!) ќе си пуштете Сител од 12 до сабајле до 6 и ете ви. Па миислам, треба некој да научи нешто за Протоѓеров Мотоѓеров, за Качаларов!!!!!!!!
Ај отидов јас, ми почна Карадај! :X3:

Dr. Wish

Outstanding Сasual Dating Authentic Maidens
Член од
23 септември 2013
Мислења
2.394
Поени од реакции
2.795
Ама чудни луѓе сте биле! Тука ми цимолите немало домашна продукција, немало едукативни програми ова немало друго немало, незнам што немало! Ако толку сакате домашна продукција на Сител (патем најдобра телевизија кај нас, а хејтерите можат само да ќутат и пу**т!) ќе си пуштете Сител од 12 до сабајле до 6 и ете ви. Па миислам, треба некој да научи нешто за Протоѓеров Мотоѓеров, за Качаларов!!!!!!!!
Ај отидов јас, ми почна Карадај! :X3:
Nemas Karadaj. Sila ti e denes :P

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.423
Поени од реакции
43.235
Која машина за пари е сител, толку милиони вади од реклами и турски серии само, освен еден квиз, вести и една утринска програма ништо немаат нивно

Kajgana Shop

На врв Bottom