Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Нема теорија бе ...премногу наивни грешки прават(или пуштаат ....)

А Чесите се чуда ....5 контри утнаа сами со голман ...епа идете си дома! Ѓубриња.

Страница некоја на која можам да пратам стрелци во живо за ракометиве ?

E pederi betcity S.Simonet over 3.5 1.7 kvota,1.37 ja padnaa.:lut::lut:

Za vecer : Inglot/Mergea,Hingis/Penneta,Dodig/Melo,Murray/Peers,Zimonjic/Qureshi,Guccione/Hewitt,Diyas,Karlovic +1.5,Kokkinakis set,Seppi set,Kohlschreiber set,Gasquet -1,5,Nadal 3:0.. 100%:LOL::love:

Rusive hokej koj gi ima minus si svirka momentalno.:свиркам:Ako ima nekoj.

Шо мислите ќе ја вртат брегот на слоновата коска?

Ебате Африканците...Брегот ги допишав колку да имам коеффициент а први ќе ме паднат.

Ја мислам дека само ја ги гаѓам екипиве што имаат по 3 голмана на линија ... Вчера оној Стојанович 40% одбрани ..овој Египќанецов не ни сакам да го проверам ....се даи м ебам

Кој кур бе сите натпревари од ванарама конференцииве ги одложија :tapp: ае нема врска посекако бск ме еба

Колку прецизно ги поставуваат границите да си ебат мамицата-Саудиска Арабија кнап 20
bookmaker.jpg
book1.jpg

Ti ebam Argentina ti ebam! H1 -8.5 a pojma si nemat protiv Saudiska Arabija :bravobe:
imas srekja sto sudiite gi isklucuvaa mnogu Saudijcive, poradi 3 isklucuvanja 2 igraci zarabotija crven, i duri 4-5 pati igraa vo pole so 4 igraci odnosno 2ca istovremeno im bea isklucuvani.. Nisto ne pokaza Argentina, bez razlika sto 12 razlika stoi na semaforot..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom