СП 2015 Катар - Група Б (CRO, BIH, MKD, AUT, TUN, IRN)

• Креатор на темата Креатор на темата Tomasino
  • Време на започнување Време на започнување

Кои четири репрезентации ќе ја поминат групата?

• Вкупно гласачи
    226
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Иам предчуство дека нерешено ќе заврши Австрија - Тунис ама ај баш да видиме.

25:25 :свиркам:

После 3то одиграно коло ваква е бодовната состојба
1. Хрватска 6
2. Македонија 6
3. Австрија 3
4. Босна 2
5. Тунис 1
6. Иран 0

Сеа барем нерешено да извадиме со Хрватска, ќе завршиме добра работа..

со победата на Катар врз Словенија никако не може Катар да биде 3то место
Нормално. Ја викам ние ако сме 3ти би играле против Катар ваљда.[DOUBLEPOST=1421696563][/DOUBLEPOST]после партиите на тунис против австрија и хрватска се гледа колку добра работа завршивме во прво коло.

Нормално. Ја викам ние ако сме 3ти би играле против Катар ваљда.[DOUBLEPOST=1421696563][/DOUBLEPOST]после партиите на тунис против австрија и хрватска се гледа колку добра работа завршивме во прво коло.
нема ваљда туку дефинитивно ако сме 3ти ќе играме со Катар, бидејќи катар за да биде 3 ќе мора да изгуби и од Шпанија и Белорусија.. А моментално Белорусија послаби и од Иран се ... Taка да 100% Катар се 2ро место во таа група, евентуално 1во ако ја тепаат Шпанија..

Nisto ne pravime za zal. Vo Sreda gubime od Hrvatska ili nereseno ali pak ke zavrshime vtori. Vo 1/8final igrame so Slovenija ako ja pobedime vo 1/4 so Francija.

Nisto ne pravime za zal. Vo Sreda gubime od Hrvatska ili nereseno ali pak ke zavrshime vtori. Vo 1/8final igrame so Slovenija ako ja pobedime vo 1/4 so Francija.
dosta be so taa Francija, madinjata kokosi mi gi napravi.. Daj prvin grupa da pomineme pa posle na 1/8 finale treba da se misli do 1/4 finale moze apokalipsa da se desi

Знае ли некој одприлика со кој би можеле да вкрстиме во 1/4 финале ако завршиме први во група.

нема ваљда туку дефинитивно ако сме 3ти ќе играме со Катар, бидејќи катар за да биде 3 ќе мора да изгуби и од Шпанија и Белорусија.. А моментално Белорусија послаби и од Иран се ... Taка да 100% Катар се 2ро место во таа група, евентуално 1во ако ја тепаат Шпанија..
Додека има математички шанси за нешто ќе пишувам со ваљда :D

Ако ги тепаме Хрвативе топ, ако не нека им ја пуштиме на Австријците нека се порадуваат :D

Знае ли некој одприлика со кој би можеле да вкрстиме во 1/4 финале ако завршиме први во група.
Вториот од групата со Шведска/Франција- 3тиот од Група Д

Тој што ќе го добие дуелот ќе игра со првиот од нашата :)

Додека има математички шанси за нешто ќе пишувам со ваљда :D

Ако ги тепаме Хрвативе топ, ако не нека им ја пуштиме на Австријците нека се порадуваат :D
и јас тоа мислам и сакам. ако не успееме да ја тепаме Хрватска, боље е да им ја пуштиме на Австрија, да бидеме 3ти и да играме против Катар..

Каков Катар бе луѓе.
Домаќини се, ќе имаат помош од судии. Доста кинеме живци со играта на нашите, уште судиите ни требаат.

и јас тоа мислам и сакам. ако не успееме да ја тепаме Хрватска, боље е да им ја пуштиме на Австрија, да бидеме 3ти и да играме против Катар..

Катар се поопасни.. домаќини плус којзнае какви премии ќе им ветат за да поминат 1/8 финале. Вака ако завршиме второ има шанси дури и против Бразил да играме а не Словенија (зависи кој ќе тепа помеѓу нив). Словенците ги тепавме во 2012 со тој состав, сега сме доста појаки со многу повеќе искуство така да што е до мене повеќе би сакал со Словенија/Бразил отколку Катар.

Вториот од групата со Шведска/Франција- 3тиот од Група Д

Тој што ќе го добие дуелот ќе игра со првиот од нашата :)
Грешка си брат, според тоа на Коњаникот, ќе игра првиот од наша група ако помине во 1/4 финале против победникот од дуелот на 3от од Ц и 2от од Д. :)

dosta be so taa Francija, madinjata kokosi mi gi napravi.. Daj prvin grupa da pomineme pa posle na 1/8 finale treba da se misli do 1/4 finale moze apokalipsa da se desi

haha pa eve deneska i matematicki si go obezbedivme 1/8finaleto :D slovenija so porazot e treta nie sme na red.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom