И/му пративте порака - не реплицира (кој е следен чекор?)

• Креатор на темата Креатор на темата Amateur
  • Време на започнување Време на започнување
Мерилин Монро, ко совет и водич за врски? :cautious:
Аха :D[DOUBLEPOST=1420561169][/DOUBLEPOST]
Демек ако е паметен ке ме остави?
Инаку нема потреба да чекаме за да знаеме колку е паметен дечко ми и зошто е со мене, бидејки досега совршено добро го познавам и знам зошто е со мене.Ако на ум ти падна врска од корист(така јас сфатив од она ЗОШТО Е СО ТЕБЕ) исправи ме ако сум грешка, се надевам ти не би бил со некого 4 ипол години од корист а во исто време да глумиш заљубен и среќен боље од Бред Пит па во филмот да го мешаш и семејството.Има различни луѓе знаеш, секој цени различни нешта. Барем јас, во врскава научив дека не треба се да биде заб за заб.
Точно, некогаш е паста за заби :P Не мислев на врска од корист (самото твое спомнување покажува на која фреквенција ти работи мозокот) туку на нешто друго. За мене оние кои ме познаваат рекле: Можам да те дигнам толку високо во облаци, да мислиш дека си во рајот. Ама можам да те треснам толку брзо од земја, што ќе зажалиш што воопшто си била во тие облаци. ;) Немам против вашата врска, но, ако твојот дечко е доволно паметен, нема да остане со тебе.

Значи сепак призна дека глумењето недостижност е карактеристика на незрели луѓе а не на nas devojkite. Тоа се бара!
Знаеш, уште при пишувањето на коментарот те очекував да коментираш, да изгледа се согласувам кога боље ке размислам, но сепак не во целост, пошо и ден денес гледам зрели луге заплеткани во тие игри. Во се друго дека не треба да го трпиме таквите, не се согласувам, затоа што никогаш не можеш да судиш за некого според само една негова карактеристика.

Мерилин Монро, ко совет и водич за врски? :cautious:
Се додека мене ми изгледа како добро, не ми е гајле кој го рекол.
Инаку ако така гледаш, врската ми е совршена, оваа Мерлин добар водич била :aplauz:[DOUBLEPOST=1420561711][/DOUBLEPOST]
Аха :D[DOUBLEPOST=1420561169][/DOUBLEPOST]
Точно, некогаш е паста за заби :P Не мислев на врска од корист (самото твое спомнување покажува на која фреквенција ти работи мозокот) туку на нешто друго. За мене оние кои ме познаваат рекле: Можам да те дигнам толку високо во облаци, да мислиш дека си во рајот. Ама можам да те треснам толку брзо од земја, што ќе зажалиш што воопшто си била во тие облаци. ;) Немам против вашата врска, но, ако твојот дечко е доволно паметен, нема да остане со тебе.
Според мене ти никогаш нема да имаш здрава и вистинска врска, пошо секогаш ке гледаш да вратиш за нешто што ти било направено, сам себе нема да си доволуваш да бидеш среќен. А дечко ми изгледа глуп ке да е, ке му речам за советов, да ме остави за нешто што било шред 4 години, да се надеваме ке те послуша. Ајде поздрав.

Според мене ти никогаш нема да имаш здрава и вистинска врска, пошо секогаш ке гледаш да вратиш за нешто што ти било направено, сам себе нема да си доволуваш да бидеш среќен. А дечко ми изгледа глуп ке да е, ке му речам за советов, да ме остави за нешто што било шред 4 години, да се надеваме ке те послуша. Ајде поздрав.

Џабе скокаш :D Не е работата ти или јас да му речеме, сам знае што да прави. А кога веќе спомна глуп, сигурно е. Некој да си поигрува со него и на крај да го сака? Само будала може да помине преку тоа.

Џабе скокаш :D Не е работата ти или јас да му речеме, сам знае што да прави. А кога веќе спомна глуп, сигурно е. Некој да си поигрува со него и на крај да го сака? Само будала може да помине преку тоа.
Не ми се допаѓа речникот кој го користиш да разговараш со мене, сепак не ме познаваш, и изрази од типот Џабе скокаш, се користат со брат ти не со мене. Нека е така, ние сме глупи и среќни, задооволни од животот, а ти изволте љути му се на татко ти оти те удрил у 2ро одделение.
Тоа е се од мене[DOUBLEPOST=1420562337][/DOUBLEPOST]
Абе супер, само не за неа.
Ниедна врска не е совршена, не се лажи за тоа. ;)
Може грешка реков, имаш право, ниедна врска не е совршена, но затоа јас сум совршено задоволна од врската.

Не ми се допаѓа речникот кој го користиш да разговараш со мене, сепак не ме познаваш, и изрази од типот Џабе скокаш, се користат со брат ти не со мене. Нека е така, ние сме глупи и среќни, задооволни од животот, а ти изволте љути му се на татко ти оти те удрил у 2ро одделение.
Тоа е се од мене[DOUBLEPOST=1420562337][/DOUBLEPOST]
Може грешка реков, имаш право, ниедна врска не е совршена, но затоа јас сум совршено задоволна од врската.
Речникот си е супер. Научи да одиш по земја, не да леташ. Бидете си среќни, немам ништо против :)

Се додека мене ми е убаво, ке правам што сакам, не те прашав за совет што да правам, но ако веке си делиме совети, ете ти научи да живееш.

За разлика од тебе, немам причини да глумам недостижен и да си играм со луѓето околу мене.
Не ти реков да глумиш недостижен душо, тоа и ја не го праам, ти реков да научиш да живееш, немој така само да се вреѓаме, ке ме извиниш ама овде дефинитивно завршува нашава конверзација.
Среќен бадник, имај убава година :angel:

ауууу хепинес :tapp:
ако кажам повеќе ќе бидам некултурен :icon_lol:

Секој има право на мислење, но според мене не се работи за зрела и незрела личност туку за зрела и незрела љубов. Како што веке спомнав откако ке се надминат вакви работи настапува една зела врска.Па ајде да кажеме и дека е работа на незрели личности, јас со мои 21, скоро 22 уште не се сметам за зрела особа, а веројатно нема ни да биде во скоро време, Зрела личност ја гледам мајка ми која е 50 и кусур, и има многу искуство зад себе. Веке реков, може не треба така да биде но во дваесетите тоа е интересното во врските, на тој начин се запознаваат лугето во врската, според мене можеби не точно ова но секоја врска минува низ таа една фаза која наликува на ова. Не знам како изгледаат врските на зрели луѓе, ке ме извиниш. Може тие на почеток одма за фамилија зборуваат, па кај нив нема топло ладно.
зрелоста ама нема апсолутно никаква врска со годините...некој може со 13-4 години да е позрел од тебе со твои 22 ....
Зрелоста има врска со она што си го поминал во животот и што си научил во него ....а не колку години имаш...

Ziveeme vo vreme na arogancija i egoizam zatoa i vrskite i brakovite se poveke licat na vojna nego na nesto so bi trebalo da e ubavo.Celta ne navrakanjeto na poraka ne e nisto drugo nego bildanje na svoeto ego.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom