Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Ако не се пее песната не се менува фактот дека "he slipped on his f***ing arse" :D @the_kop
Нормално. Исто како што ништо неможе да го смени фактот дека во 2005, топката ја помина гол-линијата. :D

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Ново засилување на Евертон , јас мислам го утнал клубот, за Стоук е печен он

Fans attending Everton's match against West Brom at Goodison Park have been asked to stay in their seats at half-time with camera crews in attendance to film the crowd for Sylvester Stallone's new Rocky film, 'Creed'.
The film will also feature Liverpool boxer Tony Bellew, although he will not be at the match. However, there will be a message from Stallone on the big screen.
What might he say?
"Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it."

Член од
14 април 2012
Мислења
33.021
Поени од реакции
67.939
“I cannot observe the fans because how many fans do Manchester United have? All over the world we’ve got over 600 million. You cannot take into account 600 million opinions.

“I have to look at the players, to communicate with the players, to observe, to analyse and so on. That’s my job as a manager.”

Стварно кажал дека го боли цефка за фановите на Јунајтед.
#LvgOut

Член од
14 април 2012
Мислења
33.021
Поени од реакции
67.939
На такви наслови се печалат кликови ...

E

Epsilon

Гостин
Тие 600 милиони сакаат само да смени формацијата затоа што не функционира баш најдобро, нека не се прај на „Тошо“. :) (така да му пренесите на ван Гал :D )

Член од
10 ноември 2014
Мислења
132
Поени од реакции
50
Миралас промашен пенал :pos::pos::pos:
Излгеда овие Евертон на сила сакат да испаднат од лигата :ROFLMAO:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom