Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
ах бе Коло Коло во уста да ви го начукам индијанци едни,се под список да ви ебам,лепрс и сифилис да добиете,автобусот да ви се сруши,копилиња гадни

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Kaj se igra africhkiov kup na nacii ? I dali igraat za alzhir ovie slimani soudani feghuli bentaleb i ostala bagra shro igraa na svetskovo ? :))

Ivanovic 1-1 @ 1.22 kurvata srpska od prv maestralen set I 6:1 uspea da izgubi po neznam koj pat, cestitki!!

За денес гледам доста солидни утакмици има...:zloo:
Прво...
Белорусија 1..и добар коеф 1.75..
Ако сакаат да одат понатаму денес мора да тепаат,ако не куферчињата и сиктер назад да вадите нафта...
Бразил е незгоден,ама Белорусите се поквалитетни,е сега шо се непредвидливи то е друга работа..
Како и да е,мислам дека ќе тепаат...
Шпанија-Чиле..
Овде не е за играње,ако морам да типувам нешто би играл само на хендикеп 1 прво полувреме(со претпоставка дека на почеток ќе нагази армадата),колку да се спомни утакмицата...
Не ја чепкам оваа утакмица...
Македонија 1...не е потребна анализа...
Но со секундарен тип на минус голови,мислам дека нема да игра многу голови овде...
Босна игра многу досадно,бавно,со напади од преку 1 минута....
Катар-Словенија 2
Катар се дупка невидена,само Шариќ и Марковиќ вредат,се друго чист просек...
За разлика од нив Словенците се покриени на сите позиции,играчи кои играат во силни екипи,шо играат ЛШ...
Мислам дека ако изиграат како знаат сигурно победуваат,Катар има шанса само ако се разбрани Шариќ како со Бразил и да ги искинат судиите ловенците,друга пција не гледам,иако се опасни Арапите,пред се доста се спремни.....
Но сепак Европа си е Европа....
1.60 коеф,вреди да се изигра...
Хрватска-Иран..
Овде Т1 за Хрватите...
Време е да испукаат еднаш,да покажат дека се еден од главните фаворити(иако како играат тешко дека ќе дотуркаат далеку)....
34 гола не се многу,со оглед на тоа дека нападот на Иран трае многу кратко,па ќе има простор за многу напади...
Плус контрата на Хрватска е далеку подобра од нашата,би требало да одат над 33.5..
И зицерот на денот
Австрија 1..
Малце заебан тип,посебно зошто ова е последна шанса за Тунис да фати приклучок,и ќе фрлат се на овај меч..
Ама сепак дисциплината,тактиката,подолгата клупа е на страна на Австрија,малку и Тунис избегаа со тактиката последните утакмици..
Нелогични измени прај селекторот и се губат на моменти и имаат доста грешки...
Но сепак се многу опасна екипа..
Предност давам на Австрија само заради дисциплината,голманот пред се,и менталитетот на тимот...
Иначе според играта и квалитетот тука се негде двете екипи...

@Tomasino за утре Канељас 5.5+ или Душебаев 2.5+ ?
Мислиш дека ќе добие Душебаев минутажа да дај 3 гола ?
Би требало да игра појќе Душебаев...
И цела втора постава,сигурно ќе ги одмара главните играчи...
Душебаев плус..(ако игра барем 20 ина минути ќе пукни 3 гола малиот)....
Кањелас минус....:zloo:

Хокејџии ја гледа ли некој Владивосток, дури сега дадоа гол 0-1 и промашија пенал али пак ме плашат на 2 тикети ја чекам последна (2ка + продолженија и пенали ми се важат) и тоа за убава добивка. Во двоумица сум дали да ја штитам или не :unsure:

Хокејџии ја гледа ли некој Владивосток, дури сега дадоа гол 0-1 и промашија пенал али пак ме плашат на 2 тикети ја чекам последна (2ка + продолженија и пенали ми се важат) и тоа за убава добивка. Во двоумица сум дали да ја штитам или не :unsure:
Незнам во моментов како е али имаат и тие срање голмани шо лесно можат да го примат а и дерби е ова двете се екии од пацифик али Адмирал се во каде каде подобра форма и подобар тим имаат тие Амур се скапан тим + Адмирал брка плејоф

Кукушкин да тепа и Киргијос -6.5 ...ми се плаче ако не ми ги дае :'( Не магариња, не динусауруси. кур нека ме акне.

Незнам во моментов како е али имаат и тие срање голмани шо лесно можат да го примат а и дерби е ова двете се екии од пацифик али Адмирал се во каде каде подобра форма и подобар тим имаат тие Амур се скапан тим + Адмирал брка плејоф
Ради тие причини и го изиграв, јас не следам можеби ептен хокеј али сум донекаде во тек. Добро е досега играат стабилно, 2 дадоа се надевам ќе издржат упте една третина :)[DOUBLEPOST=1421664685][/DOUBLEPOST]За денес од мене
Нанси-Orleans Total AH 1.75 + 1.53
Slovenia-Qatar (AH1+1.5) 1.28
Austria-Tunnis (AH1 + 1.5) 1.4 koef
2.7 na 2000ki

Bosna Makedonija PP 2AH -1 1.9 koef ми изгледа дека прво ќе се исилиме како и секогаш, второ ни паѓа силата.

Последно уредено:
За денес гледам доста солидни утакмици има...:zloo:
Прво...
Белорусија 1..и добар коеф 1.75..
Ако сакаат да одат понатаму денес мора да тепаат,ако не куферчињата и сиктер назад да вадите нафта...
Бразил е незгоден,ама Белорусите се поквалитетни,е сега шо се непредвидливи то е друга работа..
Како и да е,мислам дека ќе тепаат...
Шпанија-Чиле..
Овде не е за играње,ако морам да типувам нешто би играл само на хендикеп 1 прво полувреме(со претпоставка дека на почеток ќе нагази армадата),колку да се спомни утакмицата...
Не ја чепкам оваа утакмица...
Македонија 1...не е потребна анализа...
Но со секундарен тип на минус голови,мислам дека нема да игра многу голови овде...
Босна игра многу досадно,бавно,со напади од преку 1 минута....
Катар-Словенија 2
Катар се дупка невидена,само Шариќ и Марковиќ вредат,се друго чист просек...
За разлика од нив Словенците се покриени на сите позиции,играчи кои играат во силни екипи,шо играат ЛШ...
Мислам дека ако изиграат како знаат сигурно победуваат,Катар има шанса само ако се разбрани Шариќ како со Бразил и да ги искинат судиите ловенците,друга пција не гледам,иако се опасни Арапите,пред се доста се спремни.....
Но сепак Европа си е Европа....
1.60 коеф,вреди да се изигра...
Хрватска-Иран..
Овде Т1 за Хрватите...
Време е да испукаат еднаш,да покажат дека се еден од главните фаворити(иако како играат тешко дека ќе дотуркаат далеку)....
34 гола не се многу,со оглед на тоа дека нападот на Иран трае многу кратко,па ќе има простор за многу напади...
Плус контрата на Хрватска е далеку подобра од нашата,би требало да одат над 33.5..
И зицерот на денот
Австрија 1..
Малце заебан тип,посебно зошто ова е последна шанса за Тунис да фати приклучок,и ќе фрлат се на овај меч..
Ама сепак дисциплината,тактиката,подолгата клупа е на страна на Австрија,малку и Тунис избегаа со тактиката последните утакмици..
Нелогични измени прај селекторот и се губат на моменти и имаат доста грешки...
Но сепак се многу опасна екипа..
Предност давам на Австрија само заради дисциплината,голманот пред се,и менталитетот на тимот...
Иначе според играта и квалитетот тука се негде двете екипи...
Денес ке те пратам сите овие ке ги пишам во плејин прават 14 коеф ај со срека :popce:

Орландо under 101,5 у последните 9 утакмици само двапати ја има минато границата, повежето пати е под 99 коша.

Мислам дека Оклахома вечер ќе ги отепа. Дури и 8,5 хендикепот ми се допаѓа.

99:127 FT

Ги убија уште прво полувреме со рекордни 79 коша.

Додиг со Соуза 1 1,30
Иснер - Ванг 1 1,20
Хјуит - Жанг 1 1,37

Кој од овие на најсигурен (?) да го ставам заедно со:
Македонија 2
Австрија 1
Словенија 2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom