Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Сити 500 милиони да имаат да трошат пак ќе купат глупаци играчи веза да се нема не шутнаа на гол цела утакмица
Не знaев декa не игрaл Туре, не ми текнa декa oн мести пријaтелски утaкмици вo Кaтaр и си прaи пaрички. Без негo Шити не се игрa, oн им е мoтoрoт, мaшинaтa.

Мртваци, све да им ебам, 1Х со 1.21 ме преебаа, копилиња преплатени.

Играчи ракомет веќе на тикет јок, ептен ги дотераа границите, сигурсон го играм 6.5 минус, дава 7 гола, Вајнхолд 4.5 + тој 2 гола толку со нив

Не само играчи него и утакмициве веќе не се за играње, границите ептен добро се поставени уште од првиот ден.. фаворитот или тепа минимално или ќе те заебе за 1 гол.
Денеска Исланд тепаат со 8 (9 хендикеп), вчера Австрија тепаат со 2 (3 хендикеп) итн.

Не само играчи него и утакмициве веќе не се за играње, границите ептен добро се поставени уште од првиот ден.. фаворитот или тепа минимално или ќе те заебе за 1 гол.
Денеска Исланд тепаат со 8 (9 хендикеп), вчера Австрија тепаат со 2 (3 хендикеп) итн.
Полска ја имав дополнителен хендикеп да тепа со 3.5 гола и слепците тепаа со 1 гол. Некако и репрезентацииве се непредвидливи, не се знае дали ќе излезе со прв состав или не против послабите сите се некако така-така.

Денес попара, уште едне тикет ако ми извади барем 2/3 од уплатата ќе биде добро. Тие што следите тениси и некоја НБА давајте да се изигра нешто за ноќеска.
Торонто сакам да го играм со Хендикеп -4.5 1.45 коеф
Карловиќ од 6 сабајле е 1.3 и друго немам идеја барем до 5 коеф да стигнам

Не знaев декa не игрaл Туре, не ми текнa декa oн мести пријaтелски утaкмици вo Кaтaр и си прaи пaрички. Без негo Шити не се игрa, oн им е мoтoрoт, мaшинaтa.

катастрофа игра КПР подобро игра од нив, само вртат на крило и центрирај ова ако е фудбал во македонска лига играат подобро

Орландо under 101,5 у последните 9 утакмици само двапати ја има минато границата, повежето пати е под 99 коша.

Мислам дека Оклахома вечер ќе ги отепа. Дури и 8,5 хендикепот ми се допаѓа.

Chardy-Borna Coric тие што следите тенис, има ли шанса да се игра ова 31.5 + ми треба уште еден коеф од околу 1.35 да направам 4 за вечер оваа ми падна во око?

Луѓе,не заебавајте,милина си се ракометите засега....
Освен Данска немаше некоја шо заеба..(освен Полска шо изгуби од Германија,ама таа тешка беше,дерби)...
Ете Германија ја дава 1.50,Шведска води 9 на полувреме,Полска си влезе,3 конечни типа,горе долу зицери...
Е сеа ние шо сме алчни,и сакаме на сите можни игри да ги фатиме тоа е друга работа,и на Т1 и на хендикеп,и на стрелци....
Јебига,ова е лотарија....Никој не ни е крив шо уплаќаме еден куп комбинации,и после не паднале,е ќе не паднат,не се будали и кладилниците шо даваат милион различни игри за една утакмица...
Се знае,ударната игра е на конечен тип,а засега се добри...
Можеби не држат некои високи коефициенти,ама барем се сто пати посигурни од некои фудбали или кошарки(пример Евро Лига)кога не си сигурен ни во 1.05....
Не само на ова СП,туку и машката ЛШ горе долу си е реална....
Јас со глава гарантирам дека ракометот е најмалку местен спорт(барем од оние популарни колективни спортови)...

Chardy-Borna Coric тие што следите тенис, има ли шанса да се игра ова 31.5 + ми треба уште еден коеф од околу 1.35 да направам 4 за вечер оваа ми падна во око?
па едно 80% сум сигурен дека ке има тука минимум 4 сета така да +31.5 е добар бет

Моментот кога си сигурен дека одреден тип ке искочи, а немаш пари на картичка да го пуштиш. :facepalm:

odlicen tip, a i 1 treba da e

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom